Τραγικό: Παίζουν μαζικά σε λόττο τους αριθμούς του μοιραίου Boeing!

Πιστεύουν ότι θα τους φέρει τύχη - Εταιρείες σταμάτησαν να δέχονται στοιχήματα

Φρενίτιδα στοιχηματισμού με βάση το Μπόινγκ έχει πιάσει τους μαλαισιανούς.

Όπως αναφέρει το Reuters, χιλιάδες έχουν παίξει λόττο βασιζόμενοι σε αριθμούς του μοιραίου αεροσκάφους που καταρρίφθηκε στην Ουκρανία και συγκεκριμένα τους αριθμούς 1717 (πτήση ΜΗ17 στις 17 Ιουλίου) και 777 (ο αριθμός του Boeing).

Μάλιστα, ο αριθμός των μαλαισιανών που έπαιζαν αυτούς τους αριθμούς είχε γίνει τόσο μεγάλος, που πολλές εταιρείες της χώρας σταμάτησαν να δέχονται πονταρίσματα σε αυτούς τους αριθμούς!
sgsdfsdf.jpg
Μπορεί σε εμάς να ακούγεται τραγικό το να τζογάρεις με βάση ένα τόσο τραγικό γεγονός, ωστόσο στη Μαλαισία πιστεύεται ότι οι αριθμοί που σχετίζονται με κάποιο κακό περιστατικό, όπως τροχαίο δυστύχημα κλπ., θα φέρουν στη συνέχεια καλή τύχη.

Όπως τονίζουν στο διεθνές μέσο, υπάλληλοι εταιρειών στοιχηματισμού και τυχερών παιχνιδιών, εάν βγει κάποιο από τα νούμερα αυτά που παίζουν κατά κόρον οι Μαλαισιανοί, οι εταιρείες θα καταλήξουν να πληρώνουν υπερβολικά υψηλά ποσά…
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top