Συγκλονισμένος ο πλανήτης από την συντριβή του Boeing:Ήθελαν να ρίξουν το αεροπλάνο του Πούτιν;

Τι αποκάλυψε ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας, Νατζίμπ Ράζακ

Συγκλονισμένος ο πλανήτης από την συντριβή του Boeing:Ήθελαν να ρίξουν το αεροπλάνο του Πούτιν;

​Συγκλονισμένος είναι όλος ο πλανήτης από τη νέα αεροπορική τραγωδία που κόστισε τη ζωή τελικά σε 298 ανθρώπους, παρά το γεγονός ότι μέχρι χθες ο αριθμός ανερχόταν στους 295! Τέσσερις μήνες και 10 μέρες μετά την εξαφάνιση της πτήσης MH370 της Malaysia Airlines κάπου πάνω από τον Ινδικό Ωκεανό ένα νέο τραγικό περιστατικό της ίδιας εταιρίας έρχεται να σοκάρει την παγκόσμια κοινότη��α!

170714230155_5523.jpg
Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από το Άμστερνταμ με τελικό προορισμό το διεθνές αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ. Εξαφανίστηκε από τα ραντάρ ενώ πετούσε σε ύψος 10.000 μέτρων και συνετρίβη κοντά στην πόλη Σαχτιόρσκ της ανατολικής Ουκρανίας, σε μικρή απόσταση από τα σύνορα της χώρας με τη Ρωσία, σε μια περιοχή την οποία ελέγχουν οι αυτονομιστές.

Ωστόσο, ο πόλεμος της προπαγάνδας ξεκίνησε, πριν καν ταφούν τα πτώματα των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας. Οι Ουκρανοί κατηγορούν τους φιλορώσους αυτονομιστές, οι Ρώσοι τους Ουκρανούς. Κανείς δεν ξέρει γιατί το αεροπλάνο βρέθηκε να πετά στον εναέριο χώρο μιας χώρας σε εμφύλιο πόλεμο.

Σημαντική όμως είναι η πληροφορία που μετέδωσε το Russia Today επικαλούμενο το πρακτορείο Interfax. Στόχος μπορεί να ήταν το αεροσκάφος που χρησιμοποιεί ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν και είναι παρόμοιο με εκείνο της Malaysia Airlines το οποίο τελικά συνετρίβη.

Σύμφωνα με το rt.com, η πτήση MH17 της Malaysia Airlines πετούσε σχεδόν στην ίδια διαδρομή από την οποία λίγο πριν είχε περάσει και το τζετ του Ρώσου προέδρου.

Το αεροσκάφος της Malaysia Airlines δεν εξέπεμψε σήμα κινδύνου ποτέ, όπως άλλωστε και το εξαφανισμένο από τις 8 Μαρτίου Boeing της ίδιας εταιρίας. Αυτό αποκάλυψε ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας, Νατζίμπ Ράζακ.

Δεσμεύτηκε ότι «δεν θα μείνει πέτρα που δεν θα σηκώσει» στις έρευνες σχετικά με τις συνθήκες υπό τις οποίες συνετρίβη το αεροσκάφος. Ο Νατζίμπ δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ότι η χώρα του δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τι προκάλεσε την πτώση του αεροσκάφους και συμφώνησε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, ότι οι ερευνητές θα πρέπει να έχουν πλήρη πρόσβαση στον τόπο της συντριβής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top