ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ: Μικρά αγόρια σκότωσαν 8χρονο συμμαθητή τους γιατί βαριόντουσαν

Έψαχναν να κάνουν κάτι ώστε να περάσει η ώρα!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ: Μικρά αγόρια σκότωσαν 8χρονο συμμαθητή τους γιατί βαριόντουσαν

​Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι έντεκα αγόρια ηλικίας μεταξύ 9 και 13 ετών στην Κίνα, δολοφόνησαν έναν 8χρονο συμμαθητή τους, επειδή έψαχναν έναν τρόπο να… «σκοτώσουν» την ώρα τους.

boy-killed1.jpg
Τα αγόρια που ανήκουν σε συμμορία, επιτέθηκαν στον άτυχο Τζάνγκ Χάι σε δρόμο στα βορειοδυτικά της επαρχίας Χεμπέι.

Ο μικρός ξυλοκοπήθηκε άγρια από τους συμμαθητές του, οι οποίοι στη συνέχεια τον παράτησαν αιμόφυρτο και ημιλιπόθυμο στην άκρη του δρόμου.

Τον Τάι εντόπισαν περαστικοί οι οποίοι τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου και λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

boy-killed3.jpg
Τα μέλη της συμμορίας συνελήφθησαν από την αστυνομία ως κύριοι ύποπτοι, ενώ στη συνέχεια κατά την ανάκριση, παραδέχτηκαν ότι έδειραν τον 8χρονο μέχρι θανάτου, επειδή βαριόντουσαν και ήθελαν να κάνουν κάτι συναρπαστικό.

boy-killed4.jpg
Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, δήλωσε πως «τώρα ανακρίνουμε όλα τα αγόρια για να εξακριβώσουμε σε ποιο βαθμό εμπλέκεται ο καθένας».

Η οικογένεια του Τάι,αναφέρει πως ο μικρός είχε πέσει πολλές φορές στο παρελθόν θύμα bullying, ενώ ο παππούς του λέει πως είχε αφήσει το παιδί να παίζει στην αυλή, όταν ένα άλλο μικρό αγόρι τον πληροφόρησε ότι ειδε τον Τάι να φεύγει με τη συμμορία επειδή «του υποσχέθηκαν να μην τον ξαναχτυπήσουν ποτέ, αν εκείνος συμφωνήσει να πάει μαζί τους».

Ο 67χρονος θορυβήθηκε, λέγοντας πως «ήξερα ότι ένας από αυτούς είναι νταής.Ο εγγονός μου, μου είχε πει ότι αποκαλούν αυτό το αγόρι "Big Brother" (Μεγάλο Αδελφό) και ότι όποτε ήθελε κάποιος να τον ακολουθήσει έπρεπε να το κάνει, αλλιώς τον απειλούσε», επισημαίνοντας ότι «ο νταής δεν συμπαθούσε τον εγγονό μου επειδή είχε αρνηθεί να του δώσει το χαρτζιλίκι του».


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top