Οικογενειακή τραγωδία στο Τέξας:Πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε τα 4 παιδιά του και 2 ενήλικες

Πρώτη Ανάρτηση: 10-07-2014 - 09:03

Οικογενειακή τραγωδία στο Τέξας:Πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε τα 4 παιδιά του και 2 ενήλικες

​Ένα ακόμη μακελειό σοκάρει και βυθίζει σε πένθος τις ΗΠΑ. Μια οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στο προάστιο Σπρίνγκ, στο Τέξας, με θύματα δύο ενήλικες ηλικίας 39 και 33 χρονών αντίστοιχα και τα τέσσερα παιδιά του δράστη. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο αγόρια, 4 και 14 ετών, και δύο κορίτσια 7 και 9 ετών.

texas-470.jpg
Ο μακελάρης για άγνωστο λόγο άρχισε να πυροβολεί και να σκοτώνει του�� συγγενείς του, σκορπώντας τον πανικό και τον τρόμο, στην γειτονιά, ενώ τα παιδιά του ούρλιαζαν πανικόβλητα.

texas-4702.jpg
Συνολικά, πυροβόλησε εφτά άτομα, όμως την ζωή τους έχασαν τα έξι. Η αστυνομία κλήθηκε από την μεγαλύτερη κόρη, η οποία είναι τραυματισμένη και σοκαρισμένη καθώς είδε τον πατέρα της να ξεκληρίζει την οικογένεια της.

αρχείο λήψης.jpg

Η έφηβη καθοδήγησε τους αστυνομικούς και τους βοήθησε να τον εντοπίσουν, λέγοντάς τους πως θα πήγαινε στο σπίτι των παππούδων της.

Αρχικά ο δράστης διέφυγε και ακολούθησε ένα «κυνηγητό» με την αστυνομία, με 12 περιπολικά να «μαρκάρουν» στενά, το αμάξι του.

texas-4703.jpg
Όταν οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, εκείνος κάθισε στο αυτοκίνητό του και τους περίμενε ατάραχος.

texas-4705.jpg
Οι πρώτες εκτιμήσεις είναι πως το κίνητρο για το μακελειό ήταν ενδοοικογενειακό και πιο συγκεκριμένα φαίνεται να ήταν ένας χωρισμός.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top