"Ήμουν ζιγκολό και δεν χρησιμοποίησα ποτέ προφυλακτικό"

Ποιος πολιτικός το αποκάλυψε;

"Ήμουν ζιγκολό και δεν χρησιμοποίησα ποτέ προφυλακτικό"

​Μπορεί ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι να πλήρωνε πολλές από τις ερωτικές συντρόφους του με αντάλλαγμα μια πολύ καυτή βραδιά, δε συνέβαινε το ίδιο και με τον γερουσιαστή του Αντόνιο Ράτζι, ο οποίος εξομολογήθηκε ότι στο παρελθόν υπήρξε ζιγκολό!

antonio-razzi-770x513.jpgantonio-razzi-crozza.jpg

Ο γερουσιαστής της Φόρτζα Ιτάλια, Αντόνιο Ράτζι, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, δήλωσε: «Δεν πλήρωσα ποτέ για να κοιμηθώ με μία γυναίκα. Αντιθέτως εκ��ίνες με πλήρωναν για σεξ. Αλλά όχι με χρήματα».

Ο Ράτζι, ο οποίος είναι γνωστός στην Ιταλία για τις γκάφες του, είχε και στο παρελθόν ισχυριστεί ότι ήταν... μαγνήτης γυναικών, αλλά μόνο τώρα υποστήριξε ότι ήταν ζιγκολό.

antonio-razzi-matteoderrico.jpg

«Όταν ήμουν νέος υπήρξα αστέρας του rock’ n roll και οι γυναίκες πλήρωναν για να κοιμηθούν μαζί μου. Δεν μου έδιναν χρήματα, αλλά δώρα και δείπνα», εξήγησε ο Ιταλός γερουσιαστής, ο οποίος αποκάλυψε μάλιστα ότι δεν χρησιμοποίησε ποτέ προφυλακτικό.

antonio-razzi-matrimonio-1.jpgxarismata.jpg

Αν κρίνουμε από την εμφάνιση που είχε στα νιάτα του ο "Αντώνης" …. μάλλον οι γυναίκες ξάπλωναν μαζί του γιατί είχε άλλα χαρίσματα και όχι για τα αγγελικά χαρακτηριστικά του!!!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top