Ιερέας έδινε πολιτικό άσυλο σε λαθρομετανάστες με αντάλλαγμα το… ΣΕΞ

Ασκούσε μεγάλη επιρροή στο τμήμα της νομαρχίας

​Σάλος έχει προκληθεί στην πόλη της Ιταλίας, Τράπανι, από την αποκάλυψη ότι ο ιερέας, Σέρτζιο Λιμπριτζί, χρησιμοποιούσε την επιρροή, που ασκούσε σε τμήμα της νομαρχίας, το οποίο ήταν υπεύθυνο για τη χορήγηση πολιτικού ασύλου, ώστε να κάνει…ΣΕΞ!

Όλα ξεκίνησαν, όταν κάποιοι μετανάστες ντροπιασμένοι, κατήγγειλαν τον «αχόρταγο» ιερέα στις αρχές. Και τότε έγινε η μεγάλη αποκάλυψη, αφού τοποθέτησαν κοριούς στο αυτοκίνητο του.

«Είμαι ένα σημαντικό πρόσωπο και ανήκω στην επιτροπή για τη χορήγηση πολιτικού ασύλου. Θα μπορούσα να τα κάνω όλα πιο εύκολα για σένα ή πιο δύσκολα. Αν εγώ σου δώσω πολιτικό άσυλο, εσύ τι θα κάνεις για μένα;», άκουσαν να λέει ο αδίστακτος άνδρας στα υποψήφια θύματα του.

Από τις έρευνες των αστυνομικών επιβεβαιώθηκαν, τουλάχιστον οκτώ περιπτώσεις νεαρών μεταναστών, οι οποίοι στην προσπάθεια τους να εξασφαλίσουν μια καλύτερη ζωή υπέκυψαν στις «ορέξεις» του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top