ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Νοσοκόμοι κακομεταχειρίζονται ηλικιωμένη γυναίκα σε γηροκομείο

Οι κραυγές της προκαλούν ανατριχίλα

ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Νοσοκόμοι κακομεταχειρίζονται ηλικιωμένη γυναίκα σε γηροκομείο

​Ποινή φυλάκισης δύο ετών επέβαλε δικαστήριο του Μπρίστολ σε τρεις νοσοκόμους ενός γηροκομείου για κακομεταχείριση μιας 79χρονης τροφίμου που πάσχει από άνοια.

gynaika1.jpg

Στο δικαστήριο προβλήθηκε ένα βίντεο που άφησε άφωνους δικαστές και ενόρκους, αφού έδειχνε τους νοσοκόμους να σπρώχνουν και να τραβολογούν την άτυχη Γκλάντις Ράιτ, ενώ παράλληλα την έβριζαν και την προσέβαλαν.

gynaika2.jpg

Σε κάποιο σημείο του βίντεο, ο ένας από αυτούς προσπαθεί με το ζόρι να ανοίξει τα μάτια της ηλικιωμένης γυναίκας, ενώ ένας άλλος την σπρώχνει πάνω στο κρεβάτι για να την αλλάξει.

gynaika3.jpg

Η αποκρουστική συμπεριφορά των τεσσάρων ανδρών αποκαλύφθηκε αφού ο γιος της γυναίκας τοποθέτησε μέσα στο δωμάτιό της κρυφή κάμερα.

gynaika4.jpg

Μάλιστα αναστατώθηκε τόσο πολύ όταν είδε το βίντεο, που το κατέθεσε αμέσως στην αστυνομία, με αποτέλεσμα οι τέσσερις νοσοκόμοι να συλληφθούν.

gynaika5.jpg

Οι κραυγές της αβοήθητης γυναίκας προκαλούν ανατριχίλα, ενώ και η διεύθυνση του γηροκομείου ψάχνει τώρα τρόπους για να τα μαζέψει και να διορθώσει την ζημιά που προκάλεσαν οι υπάλληλοί της.

gynaika6.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top