Ο Ομπάμα ψάχνει δουλειά για τις κόρες του και θέλει να αμείβονται με τον κατώτατο μισθό

Στο παρελθόν υπήρξε σερβιτόρος αλλά και μπογιατζής

​Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Μπάρακ Ομπάμα εξομολογήθηκε ότι… έβαφε σπίτια και… σέρβιρε ηλικιωμένους, κατά τη διάρκεια της φοίτησης του στη Νομική σχολή, ενώ αμειβόταν με τον κατώτατο μισθό.

Και μπορεί τώρα να εξουσιάζει όλη την υφήλιο και να έχει γεμάτους τους τραπεζικούς του λογαριασμούς με εκατομμύρια, όμως οι δουλειές του παρελθόντος, τον σημάδεψαν, αφού όπως υποστήριξε θέλει και οι κόρες του να εργασθούν σε δουλειές που θα τους εξασφαλίζουν τον κατώτατο μισθό.

«Ψάχνουμε ευκαιρίες για αυτές, ώστε να αισθανθούν ότι το να πάνε να δουλέψουν και στο τέλος να λάβουν μια επιταγή πληρωμής δεν είναι πάντα διασκεδαστικό, ούτε πάντα τονωτικό, ούτε πάντα δίκαιο. Ωστόσο είναι αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι αντιμετωπίζουν καθημερινά.»

Στην ίδια γραμμή πλεύσης και η σύζυγός του Μισέλ, η οποία εργαζόταν σε βιβλιοπωλείο.

«Πιστεύω ότι κάθε παιδί πρέπει να αποκτά εμπειρία του τι σημαίνει πραγματική σκληρή δουλειά.»

Σημειώνεται, ότι οι συγκεκριμένες δηλώσεις έγιναν με σκοπό να προωθήσουν τη σύνοδο που έχει ξεκινήσει από την Δευτέρα στο Λευκό Οίκο και συζητούνται πολιτικές και τρόποι βοήθειας για οικογένειες των οποίων εργάζονται όλα τα μέλη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top