ΦΡΙΚΗ: Γονείς ΤΕΡΑΤΑ μεγάλωναν τα παιδιά τους μέσα στη βρωμιά χωρίς φαγητό

Ήταν γεμάτα ψείρες και τα έκαναν μπάνιο οι δάσκαλοί τους

ΦΡΙΚΗ: Γονείς ΤΕΡΑΤΑ μεγάλωναν τα παιδιά τους μέσα στη βρωμιά χωρίς φαγητό

​Ένα πραγματικό βασανιστήριο ζούσαν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι πέντε αδελφάκια ηλικίας από 3 έως 14 ετών, αφού οι άνεργοι γονείς τους τα είχαν εγκαταλείψει στη μοίρα τους και τα άφηναν χωρίς φαγητό να μένουν μέσα στις ακαθαρσίες.

apaisioi-goneis-britain.jpg

Χαρακτηριστικό είναι ότι και τα πέντε αδελφάκια ήταν γεμάτα ψείρες και φορούσαν βρώμικα ρούχα. Μάλιστα η δυσοσμία ήταν αφόρητη με αποτέλεσμα οι δάσκαλοι των παιδιών να έχουν κάνει άπειρες φορές συστάσεις στους γονείς, χωρίς κανένα όμως αποτέλεσμα.

apaisioi-goneis-britain2.jpg

Τόσο πολύ τα λυπόντουσαν τα κακόμοιρα τα παιδάκια, που η νηπιαγωγός των μικρότερων παιδιών τα έκανε μπάνιο στο σχολείο και έπλενε τα ρούχα τους.

Ύστερα από καταγγελίες, οι κοινωνικές υπηρεσίες μπήκαν στο σπίτι της οικογένειας και βρήκαν τα παιδιά υποσιτισμένα να μένουν σε ένα δωμάτιο γεμάτο περιττώματα ζώων και ούρα.

apaisioi-goneis-britain3.jpg

Μάλιστα τα δύο μικρότερα παιδιά, τριών και τεσσάρων ετών φορούσαν ακόμα πάνες, ενώ ένα από τα κοριτσάκια είχε υποστεί τόσο μεγάλη ζημιά στο ουροποιητικό σύστημα, που οι γιατροί πλέον κάνουν λόγο για μόνιμη βλάβη.

apaisioi-goneis-britain5.jpg

Οι γιατροί δεν πίστευαν στα μάτια τους από το μέγεθος της εγκατάλειψης, ενώ ένα από τα παιδάκια φορούσε τόσο βρώμικη πάνα που είχε γεμίσει εξανθήματα.

apaisioi-goneis-britain4.jpg

Δικαστήριο του Γκλάουσεστερ αφαίρεσε την επιμέλεια των πέντε παιδιών από τους ανεκδιήγητους γονείς και τους καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης δύο ετών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top