ΣΟΚ: Έσφαξε τη γυναίκα και τα δύο ανήλικα παιδιά του και πήγε να δει… μπάλα

Μια ιστορία απίστευτης αγριότητας

ΣΟΚ: Έσφαξε τη γυναίκα και τα δύο ανήλικα παιδιά του και πήγε να δει… μπάλα

​Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ιταλίας μετά τη δημοσιοποίηση ενός στυγερού εγκλήματος που συνέβη τη Κυριακή 15 Ιουνίου, στη περιοχή Μότα Βισκόντι, κοντά στο Μιλάνο.

Ο 31χρονος Κάρλο Λίσσι, συνελήφθη σήμερα από τις Ιταλικές αρχές, αφού δολοφόνησε την οικογένεια του, κόβοντας το… λαιμό της 38χρονης σύζυγό του Κριστίνα Όμες, της 5χρονης κόρης του Τζούλια και του μόλις 20 μηνών γιού του Γκραμπριέλε.

Πιο συγκεκριμένα, ο 31χρονος έκανε σεξ με τη σύζυγό του στο σαλόνι του σπιτιού του ενώ στη συνέχεια πήγε στην κουζίνα, πήρε ένα κουζινομάχαιρο και επέστρεψε στο σαλόνι όπου βρισκόταν η άτυχη γυναίκα.

Τότε, άρχισε να την… μαχαιρώνει ενώ εκείνη άρχισε να φωνάζει και να ρωτάει «γιατί το κάνεις αυτό;». Για να σταματήσει να μιλάει, άρχισε να τη γρονθοκοπάει στο πρόσωπο, ρίχνοντάς την στο δάπεδο χωρίς αισθήσεις, όπου την αποτελείωσε σφάζοντας την στο λαιμό. Ύστερα, ανέβηκε στο παιδικό δωμάτιο και έσφαξε με τον ίδιο φρικιαστικό τρόπο τα δυο ανήλικα παιδιά του, τα οποία κοιμόντουσαν.

Μάλιστα, ο αδίστακτος άντρας, αφού έσφαξε την οικογένεια του, πήγε σε τοπικό μπαρ μαζί με τους φίλους του για να… παρακολουθήσει τον αγώνα Ιταλία- Αγγλία, στο Μουντιάλ.

«Δεν έτρεμε, δεν ήταν νευρικός, χαμογελούσε και μιλούσε για ποδόσφαιρο. Μάλιστα, πανηγύρισε για τα γκολ του Μαρκίζιο και του Μπαλοτέλι», υποστήριξε ένας φίλος του.

Ο 31χρονος γυρνώντας από το μπαρ, λίγο μετά τα μ��σάνυχτα, ειδοποίησε τις αρχές, για την ύπαρξη των πτωμάτων.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι έβλεπε τον ποδοσφαιρικό αγώνα και μόλις επέστρεψε τους βρήκε όλους μέσα σε λίμνη αίματος, όμως, έπεφτε σε αντιφάσεις με αποτέλεσμα οι άνδρες της ιταλικής αστυνομίας να καταλάβουν ότι ο ένοχος βρισκόταν μπροστά τους.

Την ίδια στιγμή, ο 31χρονος, είχε κάνει άνω- κάτω το σπίτι, ενώ είχε αφαιρέσει και ένα μικρό χρηματικό πόσο, ώστε να φαίνεται ότι η οικογένεια του έπεσε θύμα ληστείας.

Μετά από πίεση των αρχών, ο άντρας παραδέχτηκε την αποτρόπαια πράξη του και ζήτησε να του επιβληθεί η πιο αυστηρή ποινή.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο λόγος που ο 31χρονος οδηγήθηκε στο στυγερό έγκλημα, ήταν ο παράφορος έρωτας για μια συνάδελφο του, η οποία δεν ανταποκρινόταν στο φλερτ του.

Ο 31χρονος θεώρησε ότι ο λόγος που η γυναίκα δεν τον ήθελε ήταν η οικογένεια του και πως αν έβγαζε τη σύζυγο του από τη μέση θα είχε ελπίδες μαζί της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top