Φωτογραφίες-σοκ με εκτελέσεις ιρακινών στρατιωτών από τους ισλαμιστές αντάρτες!

Φρίκη και αποτροπιασμός για τα εγκλήματα του ISIL

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν οι φωτογραφίες-σοκ από τη μαζική εκτέλεση εκατοντάδων ιρακινών στρατιωτών από μέλη των τζιχαντιστών ανταρτών της ISIL, μετά την κατάληψη του Τικρίτ.

H Bαγδάτη επιβεβαίωσε, διά του αντιπροσώπου του ιρακινού στρατού Κασίμ αλ Μουσάουι, ότι οι φωτογραφίες είναι αυθεντικές και ότι στρατιώτες που έχουν συνελήφθησαν από τους αντάρτες της ISIL δολοφονήθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες.

isil 2.jpg


Αξιοσημείωτο είναι ότι τις φωτογραφίες έδωσε στη δημοσιότητα η ίδια ISIL, σε ισλαμιστική ιστοσελίδα, προσπαθώντας ενδεχομένως να τρομοκρατήσει τα μέλη του ιρακινού στρατού και να αποθαρρύνει την ανταπόκριση στην έκκληση του προέδρου του Ιράκ Αλ Μαλίκι για την κατάταξη εθελοντών που θα πολεμήσουν τους ισλαμιστές.

Οι στρατιώτες του ιρακινού στρατού, ντυμένοι με πολιτικά, εμφανίζονται στις φωτογραφίες δεμένοι πισθάγκωνα να έχουν μεταφερθεί με φορτηγά στον ��όπο της εκτέλεσης , ενώ μετά από αυτή τα πτώματα στιβάζονται το ένα πάνω στο άλλο σε καρότσες.

isil1.jpg


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top