Ομπάμα: «Είμαι ένας καλός πατέρας που φέρνει σε δύσκολη θέση τις κόρες του»

Συνέντευξή του ενόψει της Ημέρας του Πατέρα

Ομπάμα: «Είμαι ένας καλός ��ατέρας που φέρνει σε δύσκολη θέση τις κόρες του»
​«Πιστεύω ότι θα πούνε ότι είμαι ένας καλός μπαμπάς, όμως τις φέρνω καμιά φορά σε δύσκολη θέση», είπε χθες ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα όταν ρωτήθηκε για την άποψη των θυγατέρων του, της Σάσα και της Μαλία, για τον ίδιο.

«Όπως λέει η Μαλία, είμαι στο όριο, όμως τον περισσότερο καιρό είμαι στην καλή πλευρά καθώς είμαι αστείος χωρίς να τις κάνω να ντρέπονται», εξήγησε ο αμερικανός πρόεδρος σε συνέντευξή του στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC ενόψει της Ημέρας του Πατέρα, που γιορτάζεται αυτή την Κυριακή.

Ποια είναι η συνταγή για να γίνει κανείς καλός γονιός; «Αρχικά, να παντρευτεί κάποια που θα είναι φανταστική μητέρα, αυτό έκανα εγώ. Στη συνέχεια να έχει αγάπη άνευ όρων για τα παιδιά του, αυτό κάνει τη διαφορά», εκτίμησε ο Ομπάμα.

Ο αμερικανός πρόεδρος παραδέχθηκε ότι ανησυχεί για τις αρνητικές επιπτώσεις που ενδέχεται να έχει η ζωή στον Λευκό Οίκο για τις κόρες του, που είναι πλέον 15 και 13 ετών.

Έπειτα από έξι χρόνια οικογενειακής ζωής στον Λευκό Οίκο, ο Ομπάμα εκτιμά ότι οι κόρες του έχουν συνηθίσει. «Πιστεύω ότι κατανοούν ότι αυτό θα διαρκέσει για ένα διάστημα. Γενικά είναι ευχαριστημένες», πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας ότι η Σάσα και η Μαλία καλούν φίλους στο σπίτι, κάνουν σπορ και πηγαίνουν στον κινηματογράφο.

«Έχουν φτάσει σε μια ηλικία που ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και δεν χρειάζεται πραγματικά να ελέγχουμε αν έχουν κάνει τα μαθήματά τους», εξήγησε ο Ομπάμα. «Είμαστε πολύ περήφανοι για εκείνες», είπε.

«Ο αμερικανός πρόεδρος επεσήμανε επίσης ότι ξεκίνησε πρόσφατα να μιλά για τα καθήκοντά του με τις κόρες του, κυρίως με τη Μαλία που είναι μεγαλύτερη. «Τους εξηγώ γιατί πήρα μια απόφαση (...). Κατά μία έννοια καταλαβαίνουν πώς αντιμετωπίζω τα προβλήματα», κατέληξε ο Ομπάμα. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top