Αυτοκτόνησε διευθυντής δημοτικού σχολείου που παρενοχλούσε μαθητές

Η έρευνα θα συνεχιστεί

Αυτοκτόνησε διευθυντής δημοτικού σχολείου που παρενοχλούσε μαθητές

​Με όπλο αυτοκτόνησε ο 42χρονος Λας Κλέμεντ, ο παντρεμέ��ος διευθυντής δημοτικού σχολείου στην Καλιφόρνια ο οποίος είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικη μαθήτρια του.

Παρά το θάνατό του, οι γονείς των μαθητών ζητούν να συνεχίσει η έρευνα καθώς φοβούνται πως μπορεί να είχε παρενοχλήσει και άλλους ανήλικους μαθητές.

Στην αυτοκτονία που έγινε την Παρασκευή ήταν παρούσα και η σύζυγος του ενώ έλειπαν τα δύο ανήλικα παιδιά του.

Πως έγινε η καταγγελία

Ο διευθυντής βρισκόταν στο γραφείο του με σβηστά φώτα ενώ μαζί του ήταν και μια μαθήτρια. Ένας από τους επιστάτες του σχολείου τον είδε και κατήγγειλε το γεγονός. Ο υπάλληλος τηλεφώνησε στο γραφείο του σερίφη και τον ενημέρωσε για το περιστατικό.

Ωστόσο, οι ερευνητές που είχαν μιλήσει με τον διευθυντή αλλά και με το παιδί, διαπίστωσαν ότι δε συνέβη κάτι ανάρμοστο. Οι επιθεωρητές ανέκριναν ακόμα περίπου είκοσι μαθητές οι οποίοι του είπαν ότι ο διευθυντής καλούσε πολύ συχνά στο γραφείο του κορίτσια από την πέμπτη τάξη.

Μετά τις έρευνες που άφησαν αιχμές για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων, η αστυνομία έβγαλε ένταλμα έρευνας για το σπίτι του, αφού βρήκαν ότι ο σκληρός δίσκος έλειπε από τον υπολογιστή στο σχολείο του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top