ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ: ΔΕΙΤΕ τις έξι πιο ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΣ δουλειές με… τέλειο ΜΙΣΘΟ

Από δοκιμαστής πολυτελών κρεβατιών μέχρι και ψεύτικο στέλεχος επιχείρησης

​Αν νομίζετε ότι δεν υπάρχουν τέλειες δουλειές αυτό το άρθρο έρχεται να σας διαψεύσει…

Πάρτε λοιπόν χαρτί και στυλό και σημειώστε τις ιδανικότερες δουλειές, που εκτός από ξεκούραστες, έχουν και… ονειρεμένο μισθό.

1. Φροντιστής Πάντα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να φροντίζετε και να ταΐζετε αυτά τα αξιαγάπητα αρκουδάκια, σε κάποιο πάρκο του εξωτερικού! Εμείς απλά να σας ενημερώσουμε ότι ο μισθός σας θα φτάνει τα 32.000 δολάρια το χρόνο και επιπλέον θα σας παρέχονται δωρεάν γεύματα, μεταφορά και διαμονή.


2. Δοκιμαστής νεροτσουλήθρας

Ναι, καλά διαβάσατε… Θα πλατσουρίζετε σαν μικρό παιδί στα νερά και θα βγάζετε 30.904 δολάρια τον χρόνο.


3. Ψεύτικο στέλεχος

Αυτό σημαίνει ότι θα φοράτε κουστούμι και θα πηγαίνετε σε διάφορες εκδηλώσεις για να το παίζετε πολυεκατομμυριούχα στελέχη επιχείρησης, ενώ ο μισθός σας θα ξεπερνά τα 30.000 δολάρια ετησίως.


4. Δοκιμαστής πολυτελών κρεβατιών

Αυτό και αν ακούγεται απολαυστικό… Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι κάθε μέρα να κοιμάστε σε διαφορετικό κρεβάτι και στην συνέχεια να καταγράφετε τις εντυπώσεις σας. Το μηνιάτικο σας θα φτάνει τα 1.650 δολάρια.


5. Χαρτογράφος της Google σε τρίκυκλο

Θέλετε να γυρίσετε όλον τον κόσμο; Σας έχουμε την λύση… Ταξιδέψτε σε κάθε γωνιά του πλανήτη με ένα τρίκυκλο, για λογαριασμό της Google και δείτε τον τραπεζικό σας λογαριασμό, να φουσκώνει.


6. Δοκιμαστής σοκολάτας

Η δουλειά που ονειρεύονται όλες οι γυναίκες… Θα δοκιμάζετε γλυκίσματα που έχουν ως βάση την σοκολάτα και θα παίρνετε από 30.000-60.000 δολάρια τον χρόνο.