ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟ: Του έκαναν φάρσα και ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ από τον φόβο του

Δείτε τι του ετοίμασαν οι φίλοι του και έκλαιγε με αναφιλητά

ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟ: Του έκαναν φάρσα και ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ από τον φόβο του

​Πού να το φαντάζονταν οι φίλοι ενός νεαρού από τις ΗΠΑ, ότι η φάρσα που θα του έκαναν θα τους έβγαινε ξινή.

Όπως θα δείτε και στο video, ο νεαρός επιστρέφει ανυποψίαστος στο άδειο σπίτι του. Ξαφνικά ο φίλος του, χτυπά την πόρτα του σπιτιού και εξαφανίζεται, δημιουργώντας ένα μυστήριο.

Όταν λοιπόν τον παίρνει τηλέφωνο ο κολλητός του για να του ζητήσει βοήθεια, αφού έμεινε με το αυτοκίνητό του, βγαίνει για λίγο στο μπαλκόνι και όταν επιστρέφει είναι όλα σκοτεινά.

Ώσπου βλέπει μπροστά του ένα… φάντασμα και λιποθυμά από τον φόβο του. Πανικόβλητοι οι φίλοι του έτρεξαν να τον συνεφέρουν και όταν τα κατάφεραν, ο νεαρός άνδρας κλαίγοντας ρωτούσε συνεχώς τι είχε συμβεί.

Ήδη το video που έχει ανέβει στο YouTube κοντεύει μέσα σε δύο μέρες τα δύο εκατομμύρια views, ενώ ο νεαρός, φαίνεται να διασκεδάζει με τον δημόσιο εξευτελισμό του σχολιάζοντας κάτω από το video:

«Όλος ο κόσμος των κακών πνευμάτων με πανικοβάλει. Οπότε ναι… έκλαψα, και έκλαψα πολύ. Αλλά καταλάβετέ με. Επέστρεψα στο άδειο διαμέρισμά μου πιστεύοντας ότι είμαι μόνος μου. Έκλαψα γιατί δεν ήξερα τι γινόταν. Ήμουν σαστισμένος και το να λιποθυμάς είναι πολύ τρομακτικό. Αλλά τελικά είναι η φίλοι μου και όλα επιτρέπονται στον πόλεμο και στην αγάπη».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top