Καντε κλικ και ΔΕΙΤΕ: Mοντέλο που έκανε πλαστικές για να... γίνει Μιράντα Κερ!

«Μόλις την είδα σε περιοδικό είπα θέλω να γίνω σαν κι αυτήν!»

Καντε κλικ και ΔΕΙΤΕ: Mοντέλο που έκανε πλαστικές για να... γίνει Μιράντα Κερ!

​Αίσθηση π��οκαλεί το γεγονός ότι νεαρό μοντέλο από τη Νότιο Κορέα, δεν δίστασε να υποβληθεί σε αισθητικές επεμβάσεις προκειμένου να γίνει σωσίας του πρώην αγγέλου της Victoria’s Secret, Μιράντα Κερ.

Η Χονγκ Γιου Ρέουμ, μολονότι έκανε ήδη καριέρα μοντέλου δεν ήταν ικανοποιημένη από την εμφάνισή της. Όνειρό της; Να μοιάσει στην Αυστραλιανή Κερ.

fsdfwe.jpg
Έτσι, υπεβλήθη σε δύο-μέχρι τώρα- αισθητικές επεμβάσεις στα μάτια και στη μύτη της, ενώ πάντα φορά γαλάζιους φακούς επαφής.

fsdgserg3wr.jpg
Η ίδια μάλιστα, δεν αποκλείει τη πιθανότητα να κάνει κι άλλες πλαστικές προκειμένου να φτάσει στον «στόχο» της.

Σε εμφάνισή της σε τηλεοπτικό show της Ιαπωνικής τηλεόρασης, αποκάλυψε το πάθος της για την όμορφη Κερ, λέγοντας μάλιστα ότι τους τοίχους του δωματίου της κοσμούν αφίσες του μοντέλου.

Επίσης, το μοντέλο από τη Νότιο Κορέα ανέφερε χαρακτηριστικά για τη Μιράντα Κερ: «Έχει παιδικό πρόσωπο, αλλά ταυτόχρονα είναι και πολύ σέξι. Μόλις την είδα για πρώτη φορά σε περιοδικό κατάλαβα ότι ήθελα να γίνω σαν κι αυτήν».

sadfergf.jpg
Τι κι αν οι παρουσιαστές του show προσπάθησαν με κάθε τρόπο να προβάλλουν τους κινδύνους της αισθητικής χειρουργικής; Η νεαρή «σωσίας» της Κερ, δεν έδειξε να προβληματίζεται ιδιαίτερα, εμμένοντας στο σκοπό της!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top