Στα ΜΑΧΑΙΡΙΑ οι κληρονόμοι του Γουόλτ Ντίσνεϊ για την αμύθητη περιουσία του

Θεωρίες συνομωσίας, κατηγορίες για υπεξαίρεση και απαγωγή στο σίριαλ της κληρονομιάς

Στα ΜΑΧΑΙΡΙΑ οι κληρονόμοι του Γουόλτ Ντίσνεϊ για την αμύθητη περιουσία του

​Μπορεί ο Γουόλτ Ντίσνεϊ να έφυγε από τη ζωή πριν από 50 χρόνια, όμως οι κληρονόμοι του συνεχίζουν να σφάζονται για την κληρονομιά του μεγάλου δημιουργού, που αγγίζει τα 400 εκατ. δολάρια.

Το σίριαλ έχει απ’ όλα. Σενάρια συνομωσίας, κατηγορίες για διανοητική ανικανότητα, κακοδιαχείριση της περιουσίας του Ντίσνεϊ, μέχρι και υπόνοιες για απαγωγή ακούστηκαν στο δικαστήριο, όπου τα εγγόνια του πατέρα του Μίκυ Μάους, σφάζονται για την περιουσία του παππού τους.

disney1.jpg

Το 1993, έφυγε από τη ζωή η μικρότερη κόρη του Ντίσνεϊ, Σάρον από καρκίνο στο στήθος. Πριν φύγει όμως ενημέρωσε τα παιδιά της για την περιουσία που θα κληρονομούσαν.

Τυχερά ήταν τα δύο δίδυμα παιδιά της Σάρον, ο Μπράντ και η Μισέλ, από τον δεύτερο γάμο της με τον Μπιλ Λουντ και η υιοθετημένη Βικτόρια από τον πρώτο της γάμο.

Και μπορεί αρχικά τα τρία αδέλφια να ήταν αγαπημένα, όμως όταν ήρθε η στιγμή για το μοίρασμα της περιουσίας όλα άλλαξαν.

Σύμφωνα με τη διαθήκη της μητέρας τους, τα τρία αδέλφια θα μοιράζονταν την περιουσία σε τρεις δόσεις, στα 35, τα 40 και τα 45 τους χρόνια, φτάνει να επεδείκνυαν ωριμότητα και ικανότητα οικονομικής διαχείρισης.

disney2.jpg

Υπεύθυνοι για την εκτέλεση της περιουσίας ήταν ο πρώην άνδρας της Μισέλ, Μπιλ Λουντ και η αδελφή της Νταϊάν. Όμως η ετυμηγορία των διαχειριστών στα 35 και 40 χρόνια των αδελφών ήταν αρνητική και στάθηκε η αφορμή για να ξεσπάσει πόλεμος ανάμεσά τους.

Τα δίδυμα αδέλφια χωρίστηκαν σε δύο στρατόπεδα. Στο πρώτο ήταν ο Μπραντ με τον πατέρα του Μπιλ και στο άλλο η Μισέλ με την θεία της.

Η ένταση κλιμακώθηκε όταν αρνήθηκαν να δώσουν τα χρήματα που δικαιούνταν στον Μπραντ, όταν η αδελφή του που είχε πέσει στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ είχε πάρει το μερίδιό της, όπως και η Βικτόρια που επίσης είχε πρόβλημα με το αλκοόλ.

disney3.jpg

Η Μισέλ είχε απομακρυνθεί από την οικογένειά της, καθώς κατά τη διάρκεια της δίμηνης νοσηλείας της σε κωματώδη κατάσταση λόγω των ναρκωτικών, ο πατέρας της, έτρωγε τα χρήματά της. Δεν δίστασε μάλιστα να τον κατηγορήσει ότι αποπειράθηκε να την απαγάγει γιατί ήθελε να την εξαφανίσει, όπως είπε.

Σήμερα τα εγγόνια του Γουόλτ Ντίσνεϊ δεν μιλιούνται ��εταξύ τους και ο Μπραντ διεκδικεί δικαστικώς το μερίδιο από την περιουσία του παππού του.

disney4.jpg

Πάντως το δικαστήριο αποδέχθηκε την γνωμάτευση των γιατρών για χρόνια νοητική αναπηρία.

disney5.jpg

Την ίδια ώρα έρχεται στην επιφάνεια και πάλι ο αστικός μύθος που θέλει ο Γουόλτ Ντίσνεϊ να μην έχει πεθάνει και να έχει καταψυχθεί κάτω από τον πύργο της Σταχτοπούτας στην Ντίσνεϊλαντ. Μάλιστα τα πιο ευφάνταστα σενάρια, θέλουν ο γνωστός δημιουργός σύντομα να βγει από την… κατάψυξη και να… ξαναζωντανέψει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top