Eπτά άνδρες βίασαν ομαδικά και κρέμασαν δύο ανήλικα κορίτσια!

Πέντε συλλήψεις από την ινδική αστυνομία - αναζητούνται άλλοι δύο

Eπτά άνδρες βίασαν ομαδικά και κρέμασαν δύο ανήλικα κορίτσια!

Στη σύλληψη πέντε ανδρών προχώρησε η Αστυνομία της Ινδίας για τον ομαδικό βιασμό και το κρέμασμα δύο ανήλικων κοριτσιών, π��υ έχει προκαλέσει οργή στη χώρα, αλλά και σοκ ανά τον κόσμο!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, οι δύο ξαδέλφες, ηλικίας 14 και 16 ετών, είχαν απαχθεί στην περιοχή Μπανταούν του βόρειου κρατιδίου Ουτάρ Πραντές την Τρίτη και βρέθηκαν την επομένη κρεμασμένες από δένδρο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι πέντε άνδρες που συνελήφθησαν, μεταξύ των οποίων και αστυνομικοί, είναι οι βασικοί ύποπτοι για τον βιασμό και τον φόνο των ανήλικων κοριτσιών, ενώ καταζητούνται άλλοι δύο.

Τα κορίτσια προέρχονταν από οικογένειες της κοινότητας Νταλίτ, της φτωχής κάστας των «ανέγγιχτων» που υφίσταται πολλές διακρίσεις στην Ινδία.

Πολιτικοί και οργανώσεις για τα δικαιώματα των γυναικών καταγγέλλουν αυξανόμενη ανομία, ενώ διαδηλώσεις διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκαν στο Μπανταούν και το Νέο Δελχί.

Θυμίζουμε πως τον Δεκέμβριο του 2012, μία φοιτήτρια έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού μέσα σε λεωφορείο στο Νέο Δελχί, προκαλώντας παγκόσμιο σάλο, αλλά και αναγκάζοντας την κυβέρνηση να σκληρύνει τη νομοθεσία για τα σεξουαλικά εγκλήματα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top