ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ:Αυτοί θα διανύσουν με τα ΠΟΔΙΑ…1.966 χιλιόμετρα για να δουν το Μουντιάλ στη Βραζιλία

Σε 67 ημέρες έχουν διανύσει 870 χλμ

​Αυτό θα πει «κολλημένοι με τη μπάλα»! Οι τρεις Βρετανοί που βλέπετε στις φωτογραφίες αποφάσισαν να πάνε να δουν το Μουντιάλ στην Βραζιλία… με τα πόδια!

mou4.jpg
Ναι καλά διαβάσατε! Με τα πόδια! Είναι τρεις φίλοι από την Βρετανία που αποφάσισαν να διανύσουν με τα πόδια 1.966 χιλιόμετρα για να φθάσουν στη Βραζιλία!

Έχοντας στις πλάτες τους όλα όσα χρειάζονται για ένα δύσκολο ταξίδι και πάντα στα χέρια τους έναν χάρτη, θα κάνουν το ακατόρθωτο.

mou2.jpg
Μάλιστα, ο 29χρονος Pete Johnston, ο 27χρονος Adam Burns και ο 31χρονος David Bewick επέλεξαν να ξεκινήσουν το ταξίδι τους από την Αργεντινή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήθελαν να διανύσουν ακριβώς 1.966 χιλιόμετρα, καθώς συνδύασαν τον αριθμό με την χρονολογία που πήρε το Μουντιάλ η Βρετανία.

Ήδη σε 67 ημέρες έχουν διανύσει 870 χλμ, ενώ στην Ουρουγουάη προστέθηκε ακόμη ένα μέλος στην παρέα τους, που δεν είναι άλλο από ένα αδέσποτο σκυλάκι, ράτσας Λαμπραντόρ.
mou_2.jpg

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top