ΤΡΑΓΩΔΙΑ: 4χρονο αγοράκι βρήκε φρικτό θάνατο σε αυτόματη πόρτα

Το μπουφάν του πιάστηκε στον μηχανισμό

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: 4χρονο αγοράκι βρήκε φρικτό θάνατο σε αυτόματη πόρτα

​Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο χωριό Proskurka, στη Ρωσία, από την είδηση ότι ένα 4χρονο αγοράκι βρήκε τραγικό θάνατο όταν μια αυτόματη πόρτα έκλεισε, συνθλίβοντάς το!

1.jpg

Το δυστύχημα που έκανε ένα χωριό να πενθεί συνέβη ενώ ο μικρός Βάνια Μιχανικόβ, έπαιζε κοντά στο εργοστάσιο όπου δούλευε η μητέρα του. Η αυτόματη πόρτα που κατέληξε να είναι παγίδα θανάτου χώριζε την επιχείρηση επεξεργασίας ξύλου από τον δρόμο.


32.jpg
«Ήταν ένα γλυκό αγόρι, χαμογελαστό, με ωραίους τρόπους. Η πόρτα ήταν γι’ αυτόν περιπέτεια. Του φαινόταν συναρπαστικός ο μηχανισμός με τον οποίο άνοιγε και έκλεινε και συχνά καθόταν και την παρακολουθούσε για ώρες», δήλωσε ένας από τους εργαζόμενους.

4.jpg
«Κάποια στιγμή βαρέθηκε να κάνει ποδήλατο στην αυλή και πήγε κι έκατσε πάνω στην πόρτα όταν αυτή άρχισε να κινείται. Η μητέρα του νόμιζε πως είναι ασφαλής. Εκείνος προσπάθησε να κατέβει ενώ η πόρτα κινούταν αλλά πιάστηκε το μπουφάν του. Αγωνιζόταν, δεν μπορούσε να απελευθερωθεί, η πόρτα τον συνέθλιψε» κατέληξε ο άνδρας με δάκρυα στα μάτια.
5.jpg
Όταν οι άλλοι εργαζόμενοι και η μητέρα του αγοριού κατάλαβαν τι συνέβαινε έτρεξαν να το σώσουν αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά- το παιδί ήταν νεκρό.

7.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top