ΣΑΛΟΣ: «Δεξί» χέρι του Έρντογαν χτυπάει διαδηλωτή

Η φωτογραφία έχει βάλει «φωτιά» στην Τουρκική κυβέρνηση

ΣΑΛΟΣ: «Δεξί» χέρι του Έρντογαν χτυπάει διαδηλωτή

​Το τραγικό δυστύχημα σε ανθρακωρυχείο της Τουρκίας με εκατοντάδες θύματα, προκάλεσε θύελλα στη γειτ��νική χώρα, με τους πολίτες να έχουν ξεσηκωθεί και να διαδηλώνουν στις μεγάλες πόλεις.

Σε μια από αυτές τις διαδηλώσεις στην πλατεία Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη, οι διαδηλωτές κλώτσησαν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και έσπασαν τα παράθυρα τριών οχημάτων της πρωθυπουργικής αυτοκινητοπομπής.

Αγανακτισμένοι πολίτες πετούσαν πέτρες και ξήλωσαν, μάλιστα, και την πινακίδα από το πρωθυπουργικό αυτοκίνητο φωνάζοντας «δολοφόνε» και «κλέφτη».

EEE434ED1BA2B499D740C5512948BE8E.jpg
Ωστόσο, ένας πρωθυπουργικός σύμβουλος- «δεξί» χέρι του Ερντογάν, δεν έμεινε με τα «χέρια σταυρωμένα». Βγήκε έξω από το αμάξι και άρχισε να χτυπά άγρια έναν διαδηλωτή. Βέβαια κάποιος από τους διαμαρτυρόμενους αποθανάτισε το περιστατικό με το κινητό του τηλέφωνο και «ανέβασε» την φωτογραφία στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα, εκατοντάδες πολίτες αναδημοσίευσαν τη φωτογραφία και κατέκλυσαν το twitter με σχετικά ερωτήματα, εκφράζοντας την οργή τους και ζητώντας απαντήσεις από την κυβέρνηση.

Να σημειωθεί ότι η Τουρκική κυβέρνηση δεν έχει πάρει θέση και κρατά σιγή ιχθύος.

Την ίδια στιγμή, άλλη μια φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δείχνει το τεταμένο κλίμα που υπάρχει στην Τουρκία.

erdogan_supermarket_632_355.jpg
Η φωτογραφία απεικονίζει τον Ερντογάν καθισμένο σε ένα σκαμνάκι μέσα σε σούπερ μάρκετ, μάλλον σοκαρισμένο, να περιμένει να ηρεμήσει το οργισμένο πλήθος για να αποχωρήσει με ασφάλεια.

Ο «ισχυρός» άντρας της γειτονικής χώρας δήλωσε ότι είναι στην μοίρα των ανθρακωρύχων να χάνουν την ζωή τους στις στοές των ορυχείων και προκάλεσε τσουνάμι αντιδράσεων και οργής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top