ΜΑΥΡΟ σε προεκλογικό σποτάκι στη Δανία με ομαδικό sex και βία

Μ’ αυτόν τον τρόπο ήθελαν να πείσουν τους νέους να ψηφίσουν

ΜΑΥΡΟ σε προεκλογικό σποτάκι στη Δανία με ομαδικό sex και βία

​Μία μέρα έμεινε στον αέρα το προεκλογικό σποτάκι που ανέβηκε τη Δευτέρα στον λογαριασμό YouTube του Κοινοβουλίου της Δανίας και στο Facebook και μετά από το σάλο που προκάλεσε κατέβηκε άρον άρον από τους υπεύθυνους της δανέζικης Βουλής.

Το εν λόγω σποτάκι που είχε διάρκεια 90 δευτερόλεπτα και τίτλο «Voteman», είχε στόχο να προσελκύσει τους νέους στις κάλπες της 25ης Μαΐου, όμως τελικά προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Κι αυτό γιατί ο πρωταγωνιστής του σποτ απεικονίζεται να επιδίδεται σε ομαδικό sex με πέντε γυναίκες και να ασκεί βία με γροθιές σε όσους νέους δεν ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Το προεκλογικό σποτ με το που ανέβηκε στα social media έκανε πάνω από 200.000 views, όμως τελικά αποσύρθηκε για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ο πρόεδρος της Βουλής της Δανίας, Μόουνς Λίκετοφτ έστειλε e – mail στο πρακτορείο ειδήσεων Ritzau, τονίζοντας ότι οι αντιδράσε��ς των πολιτών ήταν διχασμένες, με αρκετούς να κάνουν λόγο για αισχρό, αλλά αποδεκτό χιούμορ που πιθανόν να πετύχαινε τον στόχο του και να έφερνε τους νέους ψηφοφόρους στις κάλπες.

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις πάντως από το κόμμα της αντιπολίτευσης των Φιλελευθέρων, με τον επικεφαλής του, Κρίστιαν Γένσεν να μην κρύβει την οργή του για το σποτ, ενώ οι Σοσιαλιστές τόνισαν ότι πολύ σωστά αποσύρθηκε το διαφημιστικό, αφού πρόβαλλε μια εξευτελιστική άποψη για τους άνδρες, τις γυναίκες και κυρίως τους νέους ανθρώπους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι περίπου 4,1 εκατ. Δανοί έχουν δικαίωμα ψήφου και από αυτούς περίπου 33.600 είναι νέοι ψηφοφόροι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top