ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ: Τιμωρήθηκε με ομαδικό ΒΙΑΣΜΟ επειδή είχε εξωσυζυγική σχέση

Ανάμεσα τους ήταν και ένα 13χρονο αγόρι

ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ: Τιμωρήθηκε με ομαδικό ΒΙΑΣΜΟ επειδή είχε εξωσυζυγική σχέση

​Μια γυναίκα από την Ινδονησία τιμωρήθηκε με… ομαδικό βιασμό από οκτώ «δίκαιους» άνδρες επειδή δημιούργησε δεσμό με έναν παντρεμένο άντρα.

Μάλιστα, η χήρα εκτός από τον βιασμό, θα υποβληθεί και σε δημόσιο ραβδισμό, σύμφωνα με τους νόμους της Σαρία.

Οι «δικαστές» της «αμαρτωλής» γυναίκας έπιασαν στα πράσα το «παράνομο ζευγάρι», όταν μπήκαν με το «έτσι θέλω», μέσα στο σπίτι της στην επαρχία Banda Aceh της Ινδονησίας.

Οι βιαστές έδεσαν και ξυλοφόρτωσαν τον 40χρονο σύντροφο της 25χρονης γυναίκας ενώ στην συνέχεια βίασαν ομαδικά την ίδια.

Επιπρόσθετα, οι εκδικητές ήθελαν ένα εντυπωσιακό φινάλε και για αυτόν τον λόγο τους ΠΕΡΙΕΛΟΥΣΑΝ με… λύματα!!!

Μετά από όλα αυτά, οι άνδρες οδήγησαν την γυναίκα στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, για παραβίαση των αυστηρών νόμων της Σαρία και για εξωσυζυγικό σεξ.

Όταν όμως η άτυχη γυναίκα εξομολογήθηκε στους αστυνομικούς ότι έπεσε θύμα βιασμού, οι αρχές συνέλαβαν τους 3 «τιμωρούς», ενώ οι υπόλοιποι 5 διέφυγαν!!!

Οι άνδρες της αστυνομίας αποφάσισαν να τιμωρήσουν το παράνομο ζευγάρι με δημόσιο ραβδισμό για παράβαση των θρησκευτικών νόμων.

Την ίδια στιγμή, η γυναίκα και ο άνδρας ομολόγησαν ότι είχαν κάνει κι άλλες φορές σεξ, παρότι ο άντρας ήταν παντρεμένος με άλλη γυναίκα, με την οποία είχε πέντε παιδιά.

Σύμφωνα με το θρησκευτικό νόμο, θα υποστούν εννιά ραβδίσματα ο καθένας.

Σοκ βέβαια, προκάλεσε το γεγονός ότι ανάμεσα στους 3 συλληφθέντες βιαστές ήταν και ένα 13χρονο αγόρι. Οι αρχές αναζητούν τους υπόλοιπους πέντε βιαστές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top