Μέλλουσα νύφη ξεκίνησε εκστρατεία για να βρεθεί δότης μυελού των οστών για τον καλό της

Οι γιατροί του έχουν δώσει μόνο 60 μέρες ζωής

Μέλλουσα νύφη ξεκίνησε εκστρατεία για να βρεθεί δότης μυελού των οστών για τον καλό της

​Μια μέλλουσα νυφούλα έχει ξεκινήσει εκστρατεία σε όλη τη Βρετανία, ώστε να βρει τον κατάλληλο δότη μυελού των οστών για τον αρραβωνιαστικό της.

Η Kate Robertson έχει μόλις 60 μέρες στη διάθεσή της, ώστε να καταφέρει να δώσει στον αγαπημένο της Mike Branford μια ευκαιρία για να ζήσει.

Ο κόσμος κατέρρευσε για τη νεαρή ψυχοθεραπεύτρια, όταν ο καλός της, της τηλεφώνησε ενώ εκείνη βρισκόταν στην άλλη άκρη του κόσμου για να της πει ότι είναι πάρα πολύ άρρωστος.

Ο Mike της έκανε πρόταση γάμου τον περασμένο Δεκέμβριο, τρεις εβδομάδες πριν ξεκινήσει το ταξίδι της. Όταν λοιπόν έφυγε, εκείνος άρχισε να νιώθει εξάντληση, με αποτέλεσμα μετά από μια σειρά εξετάσεων οι γιατροί να του πουν ότι πάσχει από μια σπάνια μορφή λευχαιμίας.

Η Kate βρισκόταν σε ένα ίντερνετ καφέ στη Βιρμανία τον περασμένο Μάρτιο όταν ο αρραβωνιαστικός της, της έστειλε e – mail και της ζητούσε να του τηλεφωνήσει. Με το που έμαθε τα νέα έκανε ένα ταξίδι 10 ωρών με λεωφορείο και 22 ώρες με το αεροπλάνο για να καταφέρει να επιστρέψει κοντά στον καλό της.

«Έχασα τον μπαμπά μου, την γιαγιά και τον παππού μου μέσα σε λίγες εβδομάδες και δεν θέλω να συμβεί το ίδιο και με τον Mike. Είναι ο βράχος μου», είπε η Kate.

To ζευγάρι μένει τώρα στο Μπρίστολ, όπου ο Mike υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες. Τα τρία αδέλφια του επέστρεψαν από το Τέξας και την Αυστραλία για να γίνουν δότες μυελού των οστών για τον αδελφό τους, όμως δυστυχώς δεν ήταν συμβατοί δότες.

Τώρα λοιπόν η Kate έχει ξεκινήσει εκστρατεία για να βρεθεί ο κατάλληλος δότης, αλλά και για να εμπνεύσει τους άνδρες, ώστε να γίνουν δότες, μιας και τα ποσοστά τους είναι πολύ μικρά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top