ΘΡΙΛΕΡ στον αέρα: ��εροσκάφος πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση λόγω… γέννας

Έπιασαν οι πόνοι τη γυναίκα στα 36.000 πόδια

ΘΡΙΛΕΡ στον αέρα: Αεροσκάφος πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση λόγω… γέννας

​Συναγερμός σήμανε στο πλήρωμα της πτήσης της British Airways, που πετούσε από Νιγηρία προς Λονδίνο, όταν ξαφνικά έπιασαν οι πόνοι μια έγκυο γυναίκα, που βρισκόταν μόλις στην 26η εβδομάδα της κύησης.

Ο τοκετός της Ujunwa Jennifer Eneh ξεκίνησε όταν το αεροπλάνο πετούσε στα 36.000 πόδια και την εξέπληξε και την ίδια, αφού δεν περίμενε ότι θα γεννήσει τόσο πρόωρα.

british1.jpg

Ο πιλότος, αφού ενημερώθηκε για τα καθέκαστα πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στις Βαλεαρίδες Νήσους και αμέσως η μητέρα και το μωρό, που ονομάστηκε Michael, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Η χαρούμενη μαμά θα βγει σύντομα από το μαιευτήριο, όμως ο μικρός Michael θα παραμείνει στην μονάδα αυξημένης φροντίδας νεογνών μέχρι τον Αύγουστο, οπότε και περίμεναν την άφιξή του οι γονείς του.

«Δεν έχω άλλη επιλογή από το να μείνω εδώ στο νησί. Το μωρό μου με χρειάζεται να φανώ δυνατή για εκείνον, μέχρι να είναι ασφαλές να τον πάρω μαζί μου στο σπίτι μας», δήλωσε η μητέρα.

Η γυναίκα ταξίδευε μαζί με την ενός έτους κόρη της και σχεδίαζε να πετάξει για Ουάσινγκτον από το Λονδίνο.

british2.jpg

Όμως τα νερά έσπασαν την ώρα της πτήσης και ούτε η ίδια δεν περίμενε ότι θα γεννούσε τόσο νωρίς. Οι αεροσυνοδοί ρώτησαν αν υπάρχει γιατρός ανάμεσα στους επιβάτες και ευτυχώς βρέθηκε μία γιατρός που βοήθησε τη νεαρή γυναίκα να φέρει στον κόσμο το μωρό της.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της British Airways, οι έγκυες γυναίκες μπορούν να ταξιδέψουν μέχρι και το τέλος της 36ης εβδομάδας της κύησης τους.

Τέλος καλό πάντως όλα καλά. Μαμά και γιος είναι καλά στην υγεία τους και το αεροσκάφος έφτασε στον προορισμό του με δύο ώρες καθυστέρηση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top