ΚΟΒΕΙ την ανάσα η κινηματογραφική διάσωση γυναίκας μέσα από πύργους Καθεδρικού ναού!

ΔΕΙΤΕ βίντεο και φωτογραφίες εδώ

​Σε υψηλού κινδύνου διάσωση εξελίχθηκε η επίσκεψη 68χρονης Βρετανίδας στο πανύψηλο Καθεδρικό ναό Wells της Αγγλίας, όταν στη προσπάθεια της να απολαύσει την επιβλητική αρχιτεκτονική του μεσαιωνικού κτιρίου έπεσε από μεγάλο ύψος και παγιδεύτηκε ανάμεσα σε δύο πύργους.

dfgsgdtrse.jpg
Τόσο τα τραύματα της, όσο και η επικινδυνότητα κάθε παραμικρής κίνησης στους «απαγορευμένους» χώρους του ναού δεν επέτρεπαν στην Βρετανίδα να γυρίσει σε κάποιο πιο ασφαλές μέρος του ναού.

Ευτυχώς οι υπεύθυνοι του κτηρίου έδρασαν άμεσα. Οι εικόνες που ακολούθησαν μοιάζουν με αυτές κινηματογραφικής ταινίας.

fdsgstrrts.jpg
Λόγω του μεγάλου μέρους του κτιρίου, δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί κάποιο διασωστικό μέσο διαφορετικό του ελικοπτέρ��υ. Έτσι, μετά από λίγη ώρα το αεροσκάφος εμφανίστηκε και με μεθοδικές κινήσεις μπόρεσε να σώσει τη παγιδευμένη 68χρονη και να την οδηγήσει στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα τραύματα της 68χρονης είναι αρκετά, όμως η κατάσταση της υγείας της δεν τρέφει κάποιο σοβαρό κίνδυνο.

Μιλώντας για το γεγονός, ο υπεύθυνος ασφαλείας του κτιρίου δήλωσε: «Δεν υπάρχουν ακριβείς λεπτομέρειες για το περιστατικό. Ακόμα και έτσι όμως, όλα τα ψηλά τμήματα του κτιρίου από εδώ και στο εξής δε�� θα είναι διαθέσιμα για περιήγηση στους εκδρομείς. Θα χρειαστεί να γίνει επανεξέταση στο χώρο και να δούμε πως θα φυλάσσουμε τα επικίνδυνα σημεία.»

Δείτε το βίντεο με τα στιγμιότυπα από τη στιγμή της διάσωσης της 68χρονης...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top