ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ για το Boeing της Malaysia Airlines: Λένε τώρα ότι έπεσε στον Κόλπο της Βεγγάλης

Ιδιωτική εταιρεία υποστηρίζει ότι εντόπισε συντρίμμια αεροσκάφους

ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ για το Boeing της Malaysia Airlines: Λένε τώρα ότι έπεσε στον Κόλπο της Βεγγάλης

​Σχεδόν δύο μήνες έχουν περάσει από την συντριβή του Boeing των Μαλαισιανών αερογραμμών και τώρα μια ιδιωτική εταιρεία της Αυστραλίας δήλωσε ότι εντόπισε συντρίμμια ενός εμπορικού αεροσκάφους στον Κόλπο της Βεγγάλης, στα βόρεια της αρχικής περιοχής ερευνών και χιλιάδες μίλια μακριά από την περιοχή, όπου έχουν εστιαστεί τώρα οι έρευνες.

boeing1.jpg

Ειδικοί της εταιρείας GeoResonance υποστηρίζουν ότι μέσω ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων ��ατάφεραν να εντοπίσουν τα συντρίμμια ενός αεροσκάφους στη συγκεκριμένη περιοχή. Μάλιστα παρουσίασαν και φωτογραφίες, οι οποίες τραβήχτηκαν το χρονικό διάστημα από τις 5 έως τις 10 Μαρτίου. Να θυμίσουμε ότι το αεροπλάνο συνετρίβη στις 8 Μαρτίου.

boeing2.jpg

Η εταιρεία δεν υποστηρίζει ότι βρήκε συντρίμμια της πτήσης MH370, όμως καλεί τις αρχές να ερευνήσουν και την συγκεκριμένη περιοχή και τονίζει ότι δημοσιοποιεί τα ευρήματά της γιατί παρά τις επισημάνσεις της, κανείς δεν της έδωσε σημασία.

boeing3.jpg

«Είμαστε ένας μεγάλος επιστημονικός όμιλος και μας αγνοούν επιδεικτικά. Σκεφτήκαμε λοιπόν ότι ήταν ηθικό μας χρέος να αναφέρουμε στις αρχές όλα όσα έχουμε εντοπίσει», δήλωσε στο CNN ο επικεφαλής της εταιρείας.

boeing4.jpg

Οι εξελίξεις αυτές έρχονται σε μια χρονική στιγμή που οι ερευνητικές ομάδες, οι οποίες αναζητούν το Boeing στην θαλάσσια περιοχή κοντά στο Περθ αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι οι ελπίδες για να βρεθούν συντρίμμια του αεροσκάφους έχουν χαθεί.

boeing6.jpg

Η εταιρεία ειδικεύεται στον εντοπισμό χημικών και βιολογικών όπλων στη θάλασσα και επιμένει ότι τα προηγμένης τεχνολογίας μηχανήματά της εντόπισαν παρόμοια χημικά υλικά με αυτά που συναντάμε σε ένα αεροσκάφος, όπως αλουμίνιο και τιτάνιο.

boeing7.jpg

Παρ’ όλ’ αυτά οι αρχές της Αυστραλίας που συντονίζουν τις έρευνες δηλώνουν επιφυλακτικές και τονίζουν ότι ερευνούν τη γνησιότητα των ισχυρισμών της εταιρείας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top