ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΑΘΟΥΣ: Ντύθηκε κούνελος και μαχαίρωσε τον εραστή του πρώην συντρόφου του

Εμφανίστηκε κρατώντας τριαντάφυλλα και ερωτικά γράμματα

ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΑΘΟΥΣ: Ντύθηκε κούνελος και μαχαίρωσε τον εραστή του πρώην συντρόφου του

​Σοκ έχει προκαλέσει ένα έγκλημα πάθους που έλαβε χώρα στην Βρετανία.

Ο 46χρονος δράστης ντύθηκε κούνελος και μαχαίρωσε βίαια τον εραστή του πρώην συντρόφου του.

Ο Mark Pritchard, μάλιστα, είχε και οργανωμένο σχέδιο αφού έφθασε στο σπίτι του πρώην φίλου του Lee Corbin, στο Μπρίστολ, κρατώντας τριαντάφυλλα και ερωτικά γράμματα, προσποιούμενος ότι είναι μια… πράξη αγάπης για τον νέο του εραστή!

Με το κόλπο της ερωτικής έκπληξης κατάφερε να πείσει το θύμα, Martin Williams, να ξαπλώσει στο κρεβάτι με δεμένα τα μάτια, περιμένοντας για «κάποιο θησαυρό», πριν προσπαθήσει να τον αναισθητοποιήσει με ένα μαντήλι βουτηγμένο σε χλωροφόρμιο!

Βέβαια, κάποια στιγμή, ο άτυχος άνδρας αντιλήφθηκε ότι δεν ήταν ένα τρυφερό δώρο από τον σύντροφό του, όλο αυτό που βίωνε και πιάστηκε στα χέρια με τον αρρωστημένο δράστη, με αποτέλεσμα να του αφαιρέσει το γούνινο κεφάλι του κουστουμιού.

Όταν έγινε η αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας του κούνελου, ο ερωτευμένος 46χρονος θολωμένος από οργή και ζήλεια άρχισε να μαχαιρώνει τον άτυχο άνδρα, που τον παρακαλούσε να μην τον σκοτώσει.

Όπως αποκαλύφθηκε μάλιστα στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της τρομακτικής επίθεσης, το θύμα έστειλε ακόμη και μήνυμα στον Lee για να διακόψουν τη σχέση τους, σε μια προσπάθεια να κατευνάσει την οργή του Pritchard, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

Ο 46χρονος δράστης, στην συνέχεια, εγκατέλειψε αιμόφυρτο το θύμα του, ενώ του άφησε και πετσέτες για τις πληγές του.

Η αστυνομία τον συνέλαβε την ίδια μέρα , ενώ ο ίδιος ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του και καταδικάστηκε σε μόλις 9 χρόνια κάθειρξης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top