ΔΕΙΤΕ πως ένα κοπάδι δελφίνια έσωσε έναν άντρα από τα… ΣΑΓΟΝΙΑ καρχαρία

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο

​Την μαγική στιγμή που ένα κοπάδι από δελφίνια σώζει έναν Βρετανό άνδρα, από καρχαρία κατέγραψαν σε βίντεο, θεατές που παρακολουθούσαν έναν μαραθώνιο κολύμβησης στα νερά της Νέας Ζηλανδίας.

Ο Adam Walker είναι επαγγελματίας κολυμβητής μεγάλων αποστάσεων, και γλύτωσε στο… τσακ από έναν καρχαρία 2 μέτρων που τον προόριζε για γεύμα του, χάρις σε ένα κοπάδι 10 δελφινιών που έκαναν εκείνη την στιγμή την εμφάνιση τους από το… πουθενά!!!

Μάλιστα τα φιλικά θηλαστικά τον «συνόδευσαν» για περισσότερο από μια ώρα και κολύμπησαν δίπλα του για απόσταση μεγαλύτερη από 16 μίλια.

«Θα ήθελα να πιστεύω ότι με προστάτευαν και με καθοδηγούσαν σπίτι. Αυτή η βουτιά θα μείνει για πάντα μέσα μου» είπε ο Adam όταν πάτησε το πόδι του στη στεριά, ενώ αποκάλυψε πως τα δελφίνια κολυμπούσαν τόσο κοντά του, που χτυπούσε με τα χέρια του, τις ουρές τους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνονται τέτοια περιστατικά, μιας και παρόμοιο συμβάν είχε ��άβει χώρα και το 2004, όταν ένα κοπάδι δελφινιών είχε σώσει 4 κολυμβητές απο τα σαγόνια λευκού καρχαρία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top