Παραλίγο να χάσει το μωρό της εξαιτίας της γάτας της

Κόλλησε μια σπάνια μορφή μηνιγγίτιδας και βρέθηκε λίγο πριν τον θάνατο

Παραλίγο να χάσει το μωρό της εξαι��ίας της γάτας της

​Ένα τρίχρονο κοριτσάκι παραλίγο να χάσει τη ζωή του, αφού κόλλησε μια σπάνια μορφή μηνιγγίτιδας από την γάτα της οικογένειας.

moro1.jpg

Η Sparkle Anderson βρέθηκε ένα βήμα πριν από το θάνατο, όμως ευτυχώς μετά από ένα μήνα νοσηλείας στο νοσοκομείο, ανάρρωσε πλήρως και πλέον είναι αχώριστη με την τετράποδη Chesney.

«Ήταν μόλις τριών εβδομάδων και πολύ ευάλωτη. Οι γιατροί είπαν ότι ήταν το 39ο άτομο στον κόσμο που παρουσίασε αυτή τη μορφή μηνιγγίτιδας και η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη», είπε η μητέρα της.

moro2.jpg

Το μωρό ανέβασε πολύ πυρετό και δεν σταματούσε να κλαίει. Τελικά, την πήγαν στο νοσοκομείο και οι γιατροί έκαναν την διάγνωση.

moro3.jpg

«Δεν έβγαζε κανένα νόημα. Η Sparkle δεν είχε κανένα εξάνθημα και κανένα άλλο σύμπτωμα, εκτός από τον πυρετό. Όπως μου είπαν είχε μια πολύ σπάνια μορφή μηνιγγίτιδας και μου είπαν ότι μπορεί και να πέθαινε μέσα σε λίγες ώρες, αν δεν την είχα πάει στο νοσοκομείο»», είπε.

moro4.jpg

Καθώς μάλιστα οι γιατροί προσπαθούσαν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της μικρής, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η γάτα της οικογένειας ήταν ο φορέας του μικροβίου που μόλυνε το μωρό.

moro5.jpg

Τέλος καλό, όλα καλά πάντως. Η μικρή ξεπέρασε τον κίνδυνο και πλέον είναι αχώριστη με την γάτα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top