ΑΥΤΗ είναι η δυσκολότερη δουλειά στον κόσμο

Δεν έχει ωράριο, απαιτεί πολύ ορθοστασία, δεν έχει ρεπό και αργίες

​«Διευθυντή επιχειρήσεων», αναζητούσε μέσα από αγγελία μια επιχείρηση, χαρακτηρίζοντας τη θέση ως… «τη δυσκολότερη και πιο απαιτητική δουλειά στον κόσμο». Κι αν αυτό μπορεί να ακούγεται αποτρεπτικό για κάποιους, για 24 ανθρώπους, φάνηκε πολύ δελεαστικό και πήραν τηλέφωνο για να περάσουν από συνέντευξη. Έλα όμως που δεν ήταν αυτό που περίμεναν.

Στη συνέντευξη έμαθαν ότι θα πρέπει να εργάζονται 135 ώρες την εβδομάδα, με τον υπάλληλο να είναι διαθέσιμος μέρα και νύχτα, 24 ώρες το 24ωρο. Όπως τους ενημέρωνε ο εκπρόσωπος της εταιρείας δεν υπάρχει χώρος για προσωπική ζωή, δεν υπάρχουν ρεπό και αργίες, δεν θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν διάλειμμα και μπορεί να πρέπει να μένουν ξάγρυπνοι και ολόκληρες νύχτες.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο κύριος που έπαιρνε τη συνέντευξη, ενημέρωνε τους υποψηφίους ότι για όλα αυτά δεν θα πληρώνονταν ούτε σεντ, με αποτέλεσμα εκείνοι να μην κρύψουν την δυσαρέσκειά τους.

Στην ερώτησή τους δε αν υπάρχει άνθρωπος που κάνει αυτή τη δουλειά, η απάντηση του κυρίου της εταιρείας ήταν αποστομωτική:

«Φυσικά και υπάρχει. Εκατομμύρια άνθρωποι κάνουν αυτή τη δουλειά. Οι… μαμάδες»!

Όπως καταλάβατε η αγγελία ήταν ψεύτικη, στο πλαίσιο καμπάνιας για την Ημέρα της Μητέρας και η αντίδραση των υποψηφίων ήταν άκρως συγκινητική.

Δείτε το video και θα καταλάβετε…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top