ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ: ΑΥΤΗ η 20χρονη για 15 χρόνια έτρωγε ΜΟΝΟ τηγανιτές πατάτες!

Έχει φαγητο-φοβία-ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ιστορία της

ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ: ΑΥΤΗ η 20χρονη για 15 χρόνια έτρωγε ΜΟΝΟ τηγανιτές πατάτες!

​Όσο απίστευτο κι αν σας ακούγεται αυτή η κοπέλα επί 15 χρόνια έτρωγε ΜΟΝΟ τηγανιτές πατάτες!

Η 20χρονη σήμερα Χάνα Λιτλ από 5 ετών τρώει μόνο πατάτες τηγανιτές γιατί έχει φαγητο-φοβία!

oiypo.jpg
Για να ξεπεράσει τον «φόβο» της για τις άλλες τροφές υποβλήθηκε σε υπνωτισμό και κατόρθωσε μετά από 15 χρόνια να φάει ένα κανονικό γεύμα.

o[op[uo[.jpg
Η Χάνα έπασχε από μια διατροφική διαταραχή, η οποία την έκανε να νιώθει άρρωστη κάθε φορά που δοκ��μαζε μια διαφορετική γεύση εκτός από πατάτες!

«Οι τροφές με τρομοκρατούσαν, με αρρώσταιναν και μου δημιουργούσαν άγχος για το πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός μου», αναφέρει η 20χρονη προσπαθώντας να εξηγήσει τι ήταν αυτό που ένιωθε.

Μάλιστα, πήγαινε σε πάρτι, πικ νικ και μπάρμπεκιου με φίλους αλλά δεν έτρωγε τίποτα, παρά μόνο πατάτες: «Η ιδέα του να αναμείξω διαφορετικές γεύσεις με φρίκαρε», λέει χαρακτηριστικά.

Το μόνο διαφορετικό εκτός από πατάτες που μπορούσε να καταναλώσει ήταν μια φέτα ψωμί του τοστ για πρωινό. Το γεύμα και το βραδινό της, όμως, ήταν πάντοτε πατάτες τηγανιτές.

Ωστόσο, όταν άρχισε να εργάζεται σε ένα εργοστάσιο και ο οργανισμός της δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα απέναντι στην κόπωση μόνο με πατάτες, αποφάσισε να αντιμετωπίσει το πρόβλημά της!

Το πρώτο φαγητό που δοκίμασε ήταν μια πίτσα και όπως λέει, πλέον έχει γίνει το αγαπημένο της φαγητό.

Με τη βοήθεια ψυχολόγου η Χάνα σήμερα τα κατάφερε και πλέον μπορεί να πηγαίνει σούπερ μάρκετ και να γεμίζει το καλάθι της και με διαφορετικά τρόφιμα, εκτός από… πατάτες!!!
kl[;op[yo[.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top