ΦΡΙΚΗ: Πα-ΤΕΡΑΣ βιντεοσκοπούσε κρυφά την κόρη του στο δ��μάτιό της!

Εκείνος ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ότι ήταν εθισμένος στην πορνογραφία

​Έναν ΕΦΙΑΛΤΗ έζησε και ζει ακόμα η Michaela Smith από την Αλαμπάμα από την ημέρα που κατάλαβε ότι ο ίδιος της ο πατέρας έχει τοποθετήσει κρυφές κάμερες στο δωμάτιό της!

Τότε ήταν δεκαπέντε χρόνων. Συγκεκριμένα, είχε δει ένα κόκκινο φωτάκι να αναβοσβήνει ανάμεσά στα κύπελλα που κοσμούσαν το εφηβικό δωμάτιό της, τον Απρίλιο του 2011.

kopelaso2.jpg
Τρομοκρατήθηκε, καθώς εκείνη την ώρα γ��υνόταν. Το τραγικό της υπόθεσης ήταν ότι η μητέρα της, που βρισκόταν μαζί της στο δωμάτιο, την καθησύχασε λέγοντάς της πως εκείνη την έβαλε εκεί την ώρα που καθάριζε και πως δεν ήξερε πώς να την κλείσει.

«Δεν ήθελα να την ανησυχήσω», εξήγησε η Rhonda. Ωστόσο, μέσα της ανησυχούσε ήδη για τα χειρότερα.

Έτσι η μητέρα μίλησε στην άλλη κόρη της την Janet που ζήτησε βοήθεια από έναν φίλο της που γνώριζε περισσότερα για τις ασύρματες κάμερες και τους υπολογιστές.

Στην συνέχεια μετά από καταγγελία της μητέρας ο πα-ΤΕΡΑΣ συνελήφθη τον Απρίλιο του 2011, ενώ οι φωτογραφίες της Michaela βρέθηκαν αργότερα στον υπολογιστή του! Η ποινή που του απαγγέλθηκε φυλακίστηκε για έναν χρόνο.

«Αυτός ο άνδρας υποτίθεται πως θα με προστάτευε από τους κακούς του κόσμου… Είχε βάλει αυτή την κάμερα και με παρακολουθούσε για μήνες. Ένιωσα διαλυμένη», περιγράφει σήμερα η 18χρονη σήμερα Michaela.

Η ζωή της ήταν ένας εφιάλτης, όπως εξομολογήθηκε… Δυσκολευόταν να κοιμηθεί και να φάει, ενώ έλειπε συχνά από το σχολείο.

«Έχασα την αθωότητά μου εκείνη τη μέρα», είπε. «Αντιλαμβάνομαι πως ήταν ένα φρικτό αλλά αναγκαίο τίμημα για να βοηθήσω τον μπαμπά μου και να αξιοποιήσω την εμπειρία μου για να βοηθήσω άλλους. Η θυσία αυτή είχε θετικό αντίκτυπο για τόσους ανθρώπους… Μετά τη φυλάκισή του συνειδητοποιεί τι έκανε λάθος, αυτή η χρονιά στη φυλακή του έσωσε τη ζωή…».

Μετά από λίγο καιρό κάποιοι πλούσιοι συγγενείς έβγαλαν τον πατέρα της από τη φυλακή με εγγύηση και εκείνη ζούσε με τον φόβο πως θα τον συναντήσει.

Μετά την καταδίκη του η Michaela άρχισε ψυχοθεραπεία και συνειδητοποίησε πως θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τις αρνητικές εμπειρίες της για να βοηθήσει άλλους ανθρώπο��ς.

Ο πατέρας της αφέθηκε ελεύθερος τον περασμένο Μάρτιο αλλά αντιμετωπίζει νέα ποινή φυλάκισης αν επιχειρήσει να επικοινωνήσει με την κόρη του.

Ωστόσο, η ρύθμιση αυτή μπορεί να αλλάξει αν η 18χρονη συναινέσει αλλά όπως λέει η ίδια δεν είναι ακόμα έτοιμη.

Το ανατριχιαστικό της υπόθεσης ήταν ότι ο πατέρας της ομολόγησε πως ήταν εθισμένος στην πορνογραφία και πως λυπάται που ο εθισμός του κατέστρεψε την οικογένειά του. Ακόμα υποστήριξε πως δεν έχει ξαναπαρακολουθήσει υλικό πορνογραφίας από τότε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top