ΤΡΟΜΟΣ στον αέρα: Άνδρας προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα αεροπλάνου κατά τη διάρκεια πτήσης

Φαίνεται να έπαθε κρίση πανικού

ΤΡΟΜΟΣ στον αέρα: Άνδρας προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα αεροπλάνου κατά τη διάρκεια πτήσης

​Χαμός και φόβος επικράτησε σε πτήση από το Σικάγο με προορισμό το Σακραμέντο όταν ένας άνδρας προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του αεροσκάφους ενώ αυτό ήταν στον «αέρα». Οι επιβάτες φαινόντουσαν τρομοκρατημένοι μιας και δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την εξαφάνιση του Μαλαισιανού Μπόινγκ και ο φόβος για τρομοκρατικές επιθέσεις είναι πιο έντονος από ποτέ.

Ο άνδρας ήταν ένας από τους 135 επιβάτες της πτήσης και η συμπεριφορά του ήταν τουλάχιστον περίεργη από την ώρα που απογειώθηκε το αεροσκάφος. Κάποια στιγμή επισκέφθηκε την τουαλέτα και επέστρεψε βρεγμένος, κάτι που κίνησε την περιέργεια των υπόλοιπων επιβατών . Στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς την πόρτα με σκοπό να την ανοίξει αλλά έγινε αντιληπτός από κάποιους επιβάτες οι οποίοι τον έριξαν στο πάτωμα και τον ακινητοποίησαν.

Το αεροπλάνο τελικά προσγειώθηκε επειγόντως στη Νεμπράσκα και οι αρχές συνέλαβαν τον δράστη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας φαίνεται να έπαθε κρίση πανικού, επειδή φοβάται τα αεροπλάνα και για αυτό αντέδρασε έτσι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top