ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: ΑΥΤΗ είναι η 24χρονη που έχει 50 οργασμούς την ημέρα και υποφέρει!

Πάσχει από μια σπάνια νόσο-ΔΕΙΤΕ στο ΒΙΝΤΕΟ την ζωή της

​Η ζωή με 50 οργασμούς την ημέρα δεν έχει καθόλου πλάκα, υποστηρίζει η 24χρονη Amanda Gryce, που πάσχει από μια σπάνια νόσο!

Συγκεκριμένα πάσχει από επίμονη διέγερση των γεννητικών οργάνων Persistent Sexual Arousal Syndrome (PSAS), μια νόσο που οδηγεί σε ακατάσχετη και ανεξέλεγκτη διέγερση των γεννητικών οργάνων των γυναικών, με ή χωρίς οργασμό ή υπεραιμία των γεννητικών οργάνων και προκαλείται ανεξαρτήτως της σεξουαλικής επιθυμίας. Η διαταραχή αυτή είναι πολύ σπάνια και οι πάσχουσες μπορεί να νιώθουν ντροπή ή αμηχανία.

Η νόσος αυτή τεκμηριώθηκε για πρώτη φορά από τον Δρ Sandra Leiblum το 2001 και μόλις πρόσφατα χαρακτηρίστηκε ως ξεχωριστό σύνδρομο στην ιατρική βιβλιογραφία. Μερικοί γιατροί χρησιμοποιούν τον όρο σύνδρομο επίμονης σεξουαλικής διέγερσης, ενώ άλλοι θεωρούν ότι το σύνδρομο του πριαπισμού στους άνδρες είναι η ίδια διαταραχή.

Για την 24χρονη Amanda τα πρώτα έντονα συμπτώματα ξεκίνησαν πριν από δέκα χρόνια.

Όπως η ίδια περιγράφει στο βίντεο, η ζωή της δεν είναι εύκολη, αφού όπου κι αν βρίσκεται μπορεί να το πάθει! Απευθύνθηκε σε αρκετούς γιατρούς μέχρι να βρει λύση.

Σήμερα η νεαρή κοπέλα έχει αρχίσει μια θεραπεία αντιμετώπισης, είναι ερωτευμένη και όλο αυτό είναι πολύ πιο περίπλοκο και δύσκολο από ότι μπορεί να φανταστεί κανείς, εξομολογείτα��!

Μάλιστα, η φυσική διέγερση που προκαλείται από αυτό το σύνδρομο μπορεί να είναι πολύ έντονη και να επιμένει για μεγάλες περιόδους, ημέρες ή εβδομάδες.

Ο οργασμός μπορεί να προσφέρει προσωρινή ανακούφιση μερικές φορές, αλλά μέσα σε λίγες ώρες τα συμπτώματα επιστρέφουν.

Η επιστροφή των συμπτωμάτων είναι αιφνίδια και απρόβλεπτη. Η μη ανακούφισή τους οδηγεί συχνά σε κύματα από αυθόρμητους οργασμούς στις γυναίκες. Τα συμπτώματα μπορεί να είναι εξουθενωτικά, να επηρεάζουν την συγκέντρωση και την κοινωνικότητα.

Ορισμένες καταστάσεις, όπως η οδήγηση σε ένα αυτοκίνητο ή στο τρένο, οι δονήσεις από τα κινητά τηλέφωνα, ακόμα και η ούρηση μπορεί να επιδεινώσουν το σύνδρομο αφόρητα, προκαλώντας ταλαιπωρία και πόνο.

ΔΕΙΤΕ στο βίντεο πως περνά την καθημερινότητά της…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top