ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Τον κορόιδευαν ότι δεν μπορεί να ανάψει φωτιά και λαμπάδιασε τον εαυτό του

Πρόσκοπος τα έκανε μαντάρα και έκαψε και την αποθήκη του πατέρα του

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Τον κορόιδευαν ότι δεν μπορεί να ανάψει φωτιά και λαμπάδιασε τον εαυτό του

​Απίστευτη καζούρα έκαναν οι συμμαθητές του στον 14χρονο πρόσκοπο Edward Hawkins γιατί δεν κατάφερε να ανάψει μια φωτιά κι εκείνος αποφάσισε να τους αποδείξει ότι κάνουν λάθος. Έλα όμως που τα παιδιά κάτι ήξεραν, αφού ο μαθητής αν και κατάφερε να ανάψει φωτιά, έγινε ο ίδιος παρανάλωμα του πυρός.

paidi1.jpg

Ο μαθητής αποφάσισε να ανάψει μια φωτιά στην αυλή του σπιτιού του. Μάζεψε λοιπόν ξύλα, τα περιέλουσε με πετρέλαιο και με ένα σπίρτο άναψε φωτιά, όσο η μητέρα του πήγαινε τον μικρό του αδελφό στο σχολείο.

paidi2.jpg

Πήρε μάλιστα και την βιντεοκάμερα για να απαθανατίσει το κατόρθωμά του, όμως έντρομος είδε τη φωτιά να επεκτείνεται στην αποθήκη του σπιτιού, μέσα στην οποία ο πατέρας του φύλαγε δύο μπουκάλες με γκάζι.

paidi3.jpg

Ο μικρός σε κατάσταση πανικού προσπάθησε να αδειάσει την αποθήκη, όμως άνοιξε ένα μπιτόνι με πετρέλαιο με αποτέλεσμα να πέσει όλο πάνω του και να αρχίσει να καίγεται και ο ίδιος.

Αμέσως έπεσε στο χώμα και προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά, όμως το πετρέλαιο είχε ποτίσει από τα παπούτσια του μέχρι τα ρούχα και τα μαλλιά του.

paidi4.jpg

Κάποιος από τους γείτονες είδε το παιδί να καίγεται και αμέσως φώναξε το ασθενοφόρο. Ο μαθητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ευτυχώς με ελαφρά εγκαύματα στο πρόσωπο και στα χέρια.

paidi5.jpg

Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν, όμως ο μικρός δεν θα επιχειρήσει ξανά να ανάψει φωτιά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top