ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ: Έκοψε με ΜΠΑΛΤΑ τα δάχτυλα του 8χρονου γιου της

Η μητέρα συνελήφθη και κρατείται

​Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη την Τρίτη στη Σαγκάη. Μια μητέρα έκοψε με μπαλτά τα δάχτυλα του ��αιδιού της μετά από έναν καβγά με τον άνδρα της για τις σχολικές εργασίες του παιδιού.

Πιο συγκεκριμένα η 34χρονη γυναίκα τσακώθηκε με τον σύζυγό της επειδή εκείνος δεν γύρισε νωρίς για να βοηθήσει το γιό τους στα μαθήματα. Τότε ο σύζυγος της κλείστηκε στην κρεβατοκάμαρα και η 34χρονη ενοχλημένη, άρπαξε το 8χρονο αγοράκι της, που σοκαρισμένος από τον καβγά έκλαιγε σε μια γωνία, και προσπάθησε με τον μπαλτά να του κόψει τα δάχτυλα, μιας και θεώρησε ότι ο μικρός άγγελος είναι η αιτία του τσακωμού.

Οι σπαρακτικές κραυγές του παιδιού έκαναν τον πατέρα να βγει από το δωμάτιο και να αντικρύσει τον ίδιο του τον γιο γεμάτο με αίματα διότι η μητέρα του, του είχε κόψει τρία δάχτυλα. Ο πατέρας συγκλονισμένος μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο.

«Το παιδί είχε σπαράξει στο κλάμα και είχε χάσει πολύ αίμα. Ο πατέρας έφερε μαζί του και τα τρία δάχτυλα και καταφέραμε να τα επανασυγκολλήσουμε» είπε ένας γιατρός και δήλωσε σοκαρισμένος από το πρωτοφανή περιστατικό.