ΤΡΑΓΙΚΟ: Νέα υπόθεση «μικρής Μαντλίν» στην Αυστραλία

Άρπαξαν τρίχρονο κοριτσάκι μέσα από το δωμάτιό του

ΤΡΑΓΙΚ��: Νέα υπόθεση «μικρής Μαντλίν» στην Αυστραλία

​Στο πόδι βρίσκονται οι αρχές στο Κουίνσλαντ, μετά από καταγγελία ότι άγνωστοι άρπαξαν ένα τρίχρονο κοριτσάκι μέσα από το δωμάτιό του.

article-2601244-1CFC012B00000578-69_634x834.jpg

Οι γονείς της Chloe Campbell έντρομοι έτρεξαν στην αστυνομία γύρω στις επτά το πρωί τοπική ώρα και κατήγγειλαν την απαγωγή του παιδιού τους.

Η μικρή φορούσε ένα κίτρινο παντελονάκι με καρδούλες και ένα άσπρο t – shirt με πεταλούδες και μέλισσες. Μάλιστα όπως είπαν οι γονείς της, πολύ πιθανόν να κρατούσε ένα μπλε λούτρινο κουκλάκι και μια γκρι κουβέρτα.

koritsaki2.jpg

Ήδη οι αρχές κάνουν λόγο για υπόθεση παρόμοια με αυτή της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν από το δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου περνούσε τις διακοπές της μαζί με τους γονείς της στην Πορτογαλία.

Αστυνομικοί, πυροσβέστες, αλλά και κάτοικοι του προαστίου, όπου έμενε η μικρή Chloe έχουν κινήσει γη και ουρανό για να την βρουν.

koritsaki3.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς της μικρής την έβαλαν για ύπνο το βράδυ της Τετάρτης, όμως άφησαν ένα παράθυρο ανοιχτό. Το πρωί που σηκώθηκαν και πήγαν να την ξυπνήσουν είδαν ότι το παιδί δεν ήταν στο κρεβάτι του.

koritsaki4.jpg

«Υπάρχει ένα αποτύπωμα ποδιού πάνω στην οροφή που δείχνει ότι κάποιος μπήκε από το παράθυρο στο δωμάτιο. Λείπει η γκρι κουβερτούλα της και το αρκουδάκι της και μάλλον τα πήρε μαζί της», είπε φίλη της οικογένειας.

koritsaki5.jpg

Οι γονείς της μικρής βρίσκονται σε απελπιστική κατάσταση και προσπαθούν να βοηθήσουν τις αρχές, δίνοντάς τους οποιοδήποτε στοιχείο που θα τους οδηγήσει στον άγνωστο που άρπαξε το παιδί τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top