Αυτή είναι δουλειά: Σεΐχης ψάχνει 60 γυναίκες για να κάνουν ψώνια

Οι υποψήφιες πρέπει να είναι νέες, ελκυστικές και να ξέρουν από μόδα

Αυτή είναι δουλειά: Σεΐχης ψάχνει 60 γυναίκες για να κάνουν ψώνια

​Αν σε έχει αγγίξει η οικονομική κρίση και είσαι άνεργη σου παρουσιάζουμε την ιδανική δουλειά για όλες τις γυναίκες!!!

Ο σεΐχης του Ντουμπάι, αντιπρόεδρος και πρωθυπουργός των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ, ψάχνει 60 γυναίκες για να ταξιδεύουν με βασιλικές τιμές με το τζετ του και να κάνουν ψώνια πολυτελείας. Τα προσόντα που πρέπει να έχεις για να κάνεις αίτηση είναι να είσαι νέα από 28- 28 ετών, ελκυστική, με στυλ, να μιλάς αγγλικά και να έχεις ιδιαίτερες ικανότητες στις αγορές. Αν μιλάς γαλλικά και αραβικά θα θεωρηθεί προσόν.

Οι τυχερές που τελικά θα πάρουν τη θέση θα κερδίζο��ν 100 ευρώ την ημέρα και θα συνοδεύουν τον σεΐχη στην ευρωπαϊκή περιοδεία του τον ερχόμενο μήνα, κατά τη διάρκεια της οποίας θα πάρουν μέρος σε δείπνα κορυφής, θα μένουν σε πολυτελή ξενοδοχεία και θα ταξιδεύουν με το ιδιωτικό του τζετ. Θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν πόλεις όπως η Μαδρίτη, το Παρίσι, το Λονδίνο, τη Στοκχόλμη, την Ίμπιζα, το Μιλάνο και τη Βενετία, ενώ η δουλειά τους θα είναι σε αυτά τα ταξίδια να βοηθούν τις συζύγους και τις κόρες του σεΐχη στα ψώνια τους.

Προτεραιότητα έχουν οι Ιταλίδες, καθώς ο σεΐχης εκτιμά το καλό τους γούστο, ενώ την επιλογή την έχει αναθέσει σε έναν ιδιοκτήτη πρακτορείου μοντέλων από τη γείτονα χώρα.

Ήδη 100 γυναίκες έχουν περάσει από τη διαδικασία αξιολόγησης, που γίνεται από μια ομάδα που περιλαμβάνει σύμβουλο εικόνας, προσωπική βοηθό αγορών και δικηγόρο, καθώς όσες επιλεγούν θα υπογράψουν συμβόλαιο με το σεΐχη. Όλα αυτά βέβαια γίνονται για μόλις 15 ημέρες απασχόλησης, αφού τόσο θα χρειαστεί τις 60 νεαρές γυναίκες ο σεΐχης.

Να δούμε τι άλλο μπορεί να σκαρφιστεί κάποιος για να χαλάσει τα λεφτά του, μιας και δεν ξέρει και τι να τα κάνει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top