ΣΒΗΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ: Τέλειωσε η μπαταρία των μαύρων κουτιών και δεν παίρνουν κανένα σήμα

Σε απόγνωση οι ερευνητές

​Ένας μήνας συμπληρώθηκε από την εξαφάνιση του μοιραίου Boeing των Malaysia Airlines και τρεις μέρες από όταν ανιχνεύθηκε το πρώτο σήμα από τα μαύρα κουτιά, όμως πλέον τα συνεργεία που συμμετέχουν στις έρευνες δεν παίρνουν απολύτως κανένα σήμα με αποτέλεσμα να μεγαλώνει ο φόβος ότι οι μπαταρίες των μαύρων κουτιών εξαντλήθηκαν.

Όπως έγραψε το star.gr, στις έρευνες παίρνει τώ��α μέρος και υποβρύχιο που έχει τη δυνατότητα να εντοπίζει σήματα σε βάθος μέχρι και 4.500 μέτρα, όμως δυστυχώς οι αρχές βρίσκονται αντιμέτωπες με την απόλυτη σιωπή.

Ο επικεφαλής των επιχειρήσεων της Αυστραλίας, Άνγκους Χιούστον, δήλωσε την Τρίτη ότι οι έρευνες έχουν πέσει στο κενό και το Ocean Shield δεν έχει εντοπίσει απολύτως τίποτα στην περιοχή αναζήτησης.

«Δεν έχει υπάρξει καμία περαιτέρω επαφή με οποιοδήποτε σήμα και πρέπει να συνεχίσουμε την αναζήτηση για αρκετές ημέρες μέχρι το σημείο όπου δεν θα υπάρχει απολύτως καμία αμφιβολία ότι οι μπαταρίες θα έχουν αποφορτιστεί», είπε ο Χιούστον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top