ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ: Η στιγμή που ένα κουφό και τυφλό κοριτσάκι ακούει για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!

Δείτε πως είναι σήμερα- Χαμογελά ξανά χάρη σε ειδικά εμφυτεύματα

​Η Chloe Ring γεννήθηκε χωρίς να έχει δυο από τις πέντε αισθήσεις: όραση, και ακοή. Με το που συμπλήρωσε μια εβδομάδα ζωής, οι γιατροί ενημέρωσαν τους γονείς της ότι δεν ακούει, ενώ με το που έγινε 4 μηνών, τους είπαν πως ούτε βλέπει!

C1.jpg
Οι γονείς της Chloe δεν έκατσαν με σταυρωμένα χέρια. Έψαξαν και βρήκαν τους ειδικούς στο Βασιλικό Νοσοκομείο του Bristol, οι οποίοι έβαλαν στο κοριτσάκι κοχλιακά εμφυτεύματα ώστε ν΄αποκατασταθεί η ακοή του.

C2.jpg
Χρειάστηκε να περιμένουν τέσσερις εβδομάδες για να δουν αν πέτυχε η εγχείρηση. Ήταν 3 Σεπτεμβρίου του 2009 όταν η Chloe άκουσε για πρώτη φορά.

C4.jpg
Η συγκινητική στιγμή, έχει αποτυπωθεί σε video όπου δείχνει το 14 μηνών κοριτσάκι να αντιδρά απίστευτα στο πρώτο άκουσμα ήχων, γνωρίζοντας έτσι τον κόσμο και με την αίσθηση της ακοής!

C6.jpg
Στο πρόσωπο της όπως θα δείτε και στο video, ζωγραφίζονται όλα τα συναισθήματα, με την έκπληξη αλλά και τη χαρά, να κυριαρχούν.

C7.jpgC8.jpg

  • Τέσσερα χρόνια μετά, η 5χρονη (σήμερα) Chloe, ζει πλέον ευτυχισμένη:

Οι γονείς της, αν και το κοριτσάκι παραμένει τυφλό, είναι ικανοποιημένοι που τουλάχιστον μπορεί και ακούει, αφού πρώτα δεν είχε ΟΥΤΕ αυτή τη δυνατότητα!

C3.jpg
«Ποτέ δεν ξέρεις όταν είσαι γονιός αν κάνεις το σωστό. Εμείς όμως κάναμε ο,τι καλύτερο μπορούσαμε, παρά το γεγονός ότι δεν είχαμε καμία εγγύηση πως θα πετύχει. Πέτυχε όμως, και ήταν εκπληκτικό συναίσθημα».

C10.jpg
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΗΝ CHLOE ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!



Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top