Πρωθυπουργός Μαλαισίας:«Μπορώ να υποσχεθώ ότι δεν θα σταματήσουμε τις έρευνες για το Boeing»

Συναντήθηκε στο Πέρθ με τον Αυστραλό ομόλογό του

Ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας, Νταζίμπ Ραζάκ βρέθηκε στο Περθ της Αυστραλίας όπου συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό της χώρας, Τόνι Άμποτ και μίλησαν για τις έρευνες του χαμένου Βοeing.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Αυστραλό ομόλογό του για τις προσπάθειες που κάνουν, ώστε να βρεθεί το αεροσκάφος: «Παρά το γεγονός ότι έχουμε στη διάθεσή μας τόσο λίγα στοιχεία, ειδικοί από τη Μαλαισία, την Κίνα, την Αυστραλία, τη Βρετανία, τις ΗΠΑ και τη Γαλλία εργάζονται ακατάπαυστα για να προσδιορίσουν τις τελευταίες κινήσεις του αεροσκάφους.»

Για ακόμα μια φορά τόνισε πως οι έρευνες δεν θα σταματήσουν μέχρι να βρεθεί το Boeing και να μπορέσουν οι συγγενείς να πενθήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

«Ξέρω ότι μέχρι να βρούμε το αεροπλάνο, πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν καν να πενθήσουν. Δεν είμαι σε θέση να καταλάβω πόσο δύσκολα περνούν, αλλά μπορώ να τους υποσχεθώ ότι δεν θα σταματήσουμε τις έρευνες.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top