Τίποτε το "αφύσικο" δεν υπάρχει στις τελευταίες επ��κοινωνίες με το πιλοτήριο της πτήσης ΜΗ370

Έτσι ισχυρίζονται οι μαλαισιανές αρχές

Τίποτε το "αφύσικο" δεν υπάρχει στις τελευταίες επικοινωνίες με το πιλοτήριο της πτήσης ΜΗ370

​Η μεταγραφή των τελευταίων επικοινωνιών ανάμεσα στους πιλότους της πτήσης MH370 και τον έλεγχο της εναέριας κυκλοφορίας δεν αποκάλυψε τίποτε το "αφύσικο", σύμφωνα με τις μαλαισιανές αρχές οι οποίες δημοσιοποίησαν σήμερα το περιεχόμενο των επικοινωνιών αυτών.

"Η μεταγραφή δεν αποκαλύπτει τίποτε το αφύσικο" που μπορεί να είχε συμβεί στο πιλοτήριο πριν από την εξαφάνιση του αεροπλάνου, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Μεταφορών Χισαμουντίν Χουσέιν.

Όπως σας γράψαμε και σε προηγούμενη ανάρτηση, ενώ μέχρι τώρα οι μαλαισιανές αρχές υποστήριζαν ότι ο πιλότος του αεροσκάφους είπε «Εντάξει, καληνύχτα», την Δευτέρα ανακοίνωσαν ότι στην πραγματικότητα είπε: «Καληνύχτα Malaysia 370», που ήταν ο αριθμός της πτήσης.

Το υπουργείο Μεταφορών της Μαλαισίας δεν έχει διευκρινίσει αν τα λόγια αυτά ανήκουν στον πιλότο ή στον συγκυβερνήτη και όπως τονίστηκε αυτό θα διαπιστωθεί από τις έρευνες που είναι σε εξέλιξη.

Και μπορεί αυτός να είναι ένας συνηθισμένος τρόπος επικοινωνίας των πιλότων με τον πύργο ελέγχου, ερωτηματικά όμως προκαλεί το γεγονός ότι οι αρχές έκαναν τόσο καιρό για να ανακοινώσουν τη νέα εκδοχή.

Πάντως, όπως ανακοίνωσαν οι αυστραλιανές αρχές, οι έρευνες για τον εντοπισμό του Boeing θα συνεχίσουν όσο χρειαστεί, αν και τα περιθώρια στενεύουν και σε λίγες μέρες τα μαύρα κουτιά θα σταματήσουν να εκπέμπουν σήμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top