ΦΩΤΟ:Συντετριμμένοι οι συγγενείς των επιβαινόντων του μοιραίου Boeing

Αν είναι δυνατόν τους ενημέρωσαν με ένα απλό sms

ΦΩΤΟ:Συντετριμμένοι οι συγγενείς των επιβαινόντων του μοιραίου Boeing

Συντετριμμένοι είναι οι συγγενείς των ανθρώπων που επέβαιναν στο μοιραίο Boeing 777.

Όπως σας γράψαμε νωρίτερα, ο Πρωθυπουργός της Μαλαισίας, ανακοίνωσε πως βρέθηκαν συντρίμμια του 2.500 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά του Περθ.

συγγ.jpg
Οι συγγενείς των Κινέζων επιβαινόντων ξέσπασαν σε κλάματα όταν ενημερώθηκαν ότι χάθηκαν και οι τελευταίες ελπίδες για να ξαναδούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Μάλιστα, ο Τζον Γουίλιαμς, ένας από τους δημοσιογράφους του BBC που παρακολούθησαν από κοντά τις δραματικές στιγμές έγραψε στο Twitter του: «Σπαρακτικές σκηνές από το ξενοδοχείο στο Πεκίνο όπου οι συγγενείς συγκεντρώνονται για να μάθουν νέα. Ουρλιαχτά και κλάματα από την αίθουσα που είναι μαζεμένοι. Μία γυναίκα λιποθύμησε».

Σύμφωνα με τον ίδιο μία από τους συγγενείς κατέρρευσε φωνάζοντας πως είναι απελπισμένη. Όπως ήταν φυσικό, στο ξενοδοχείο έφταναν συνεχώς, φορεία, αστυνομικοί και γιατροί, προκειμένου να βρεθούν κοντά στους δυστυχισμένους συγγενείς.

Οι συγγενείς των 239 επιβαινόντων θα μεταβούν με τσάρτερ από το Πεκίνο στην Αυστραλία εκεί δηλαδή που διεξάγονται οι τελευταίες έρευνες για τον εντοπισμό του αεροσκάφους.

syggeneis2.jpg

Η κόρη του επικεφαλής του πληρώματος του μοιραίου αεροσκάφους, Μάιρα Νάρι, μόλις ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας ανακοίνωσε την τραγική κατάληξη του Boeing 777 έγραψε στο Twitter: «Ο Θεός σε αγαπάει περισσότερο, μπαμπάκα. Ο Θεός τους αγαπάει περισσότερο».

kori-1.jpg

sy3.jpg
Tους ενημέρωσαν με ένα απλό sms

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως οι συγγενείς ενημερώθηκαν για το τραγικό γεγονός με ένα απλό sms που ανέφερε στα αγγλικά, ενώ οι περισσότεροι είναι Κινέζοι πως τα συντρίμμια του αεροσκάφους εντοπίστηκαν, αλλά και πως δεν υπάρχουν επιζώντες.
sy4.jpg
σ7.jpg

σ8.jpg

σ9.jpg


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top