Ο Έλληνας φίλος του πιλότου του Boeing: Όσα λέγονται είναι θεωρίες χωρίς απόδειξη

«Τον ξέρω πάνω από έναν χρόνο» - Τι λέει για τα σβησμένα αρχεία

Ο Έλληνας φίλος του πιλότου του Boeing: Όσα λέγονται είναι θεωρίες χωρίς απόδειξη

Τη λύπη και την αγανάκτησή του για όσα λέγονται για τον Ζαχρί Αχμάντ, τον πιλότο του μοιραίου Boeing των μαλαισιανών αερογραμμών, εκφράζει ο Έλληνας φίλος του Θάνος Κοντογιάννης σε ανάρτηση του στο προσωπικό του blog.

Ο κ. Κοντογιάννης κατασκευάζει χειριστήρια για εταιρεία στην Καλιφόρνια, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε προσομοιωτή πτήσεων. Ο Αχμάντ είχε αγοράσει εξαρτήματα από τον ίδιο.

Αναφερόμενος στο βίντεο του Αχμάντ στο youtube που βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες, ο κ. Κοντογιάννης επισημαίνει ότι ο πιλότος απευθύνεται στον ίδιο και σε ένα συνεργάτη του καθώς είχαν επικοινωνία μεταξύ τους, ενώ προσθέτει ότι ένας τρομοκράτης δεν θα μπορούσε να είναι τόσο κοινωνικός όσο ο Ζαχρί.

Παράλληλα, κάνει λόγο για έναν ανοικτό και κοινωνικό άνθρωπο και έναν καλό οικογενειάρχη: «Τον ξέρω πάνω από ένα χρόνο. Είναι ένας καλός άνθρωπος, σύζυγος και πατέρας. Κουράστηκα και από την αρνητική προδιάθεση των μέσων για τον Ζαχρί, χωρίς να έχουν καμία απόδειξη. Όλα αυτά είναι θεωρίες».

Όσον αφορά τα σβησμένα αρχεία από τον προσομοιωτή του κάνει λόγο για προσωρινά αρχεία που θα μπορούσαν να έχουν σβηστεί από τον υπολογιστεί ούτως κι αλλιώς: «Ακουσα τις τελευταίες ημέρες να λέγονται πολλά για τα αρχεία που έχουν διαγραφεί. Συγνώμη, πώς γνωρίζετε ότι διεγράφησαν σκοπίμως και όχι επειδή απλά ήταν προσωρινά αρχεία;».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top