Ο Μπερλουσκόνι δίνει το δαχτυλίδι της ηγεσίας του κόμματος στην κόρη του

Η όμορφη Μπάμπαρα προωθείται για επικεφαλής του Forza Italia στις ευρωεκλογές

Ο Μπερλουσκόνι δίνει το δαχτυλίδι της ηγεσίας του κόμματος στην κόρη του
Μπορεί το Ανώτατο Δικαστήριο της Ιταλίας να επέβαλε στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι ποινή διετούς αποκλεισμού από κάθε δημόσιο αξίωμα, ο ίδιος όμως δεν φαίνεται διατεθειμένος να αφήσει το όνομα Μπερλουσκόνι να ξεχαστεί από την πολιτική ζωή της Ιταλίας. Πληροφορίες λοιπόν θέλουν τον Σίλβιο και το επιτελείο του να σκέφτονται πολύ σοβαρά να δοθεί το… δαχτυλίδι της διαδοχής του «Forza Italia», στην 29χρονη κόρη του Μπάμπαρα.
Συνεργάτες του Μπερλουσκόνι σκέφτονται για αρχή να μπει η όμορφη Μπάρμπαρα επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου, ενώ πληροφορίες θέλουν και την ίδια να είναι έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα και να ριχτεί στην αρένα της πολιτικής.
barbara.jpg
Η Μπάρμπαρα αν και μόλις 29 Μαΐων, βρίσκεται εδώ και δύο χρόνια στο τιμόνι της Μίλαν, αλλά και του επιχειρηματικού ομίλου Fininvest.
Οι τελικές αποφάσεις για τις ευρωεκλογές αναμένεται να ληφθούν μέσα στις επόμενες μέρες, ενώ αυτό που έχει διαρρεύσει είναι ότι θα υπάρξουν αλλαγές στο λογότυπο του Forza Italia, αφού δίπλα στ��ν ονομασία του κόμματος θα προστεθεί και το όνομα Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top