ΕΡΩΤΙΚΗ εξομ��λόγηση Ομπάμα: «Χωρίς την Μισέλ η ζωή μου είναι βαρετή!»

Δήλωσε φοβισμένος για το ότι η κόρη του Μάλια κλείνει τα 16

ΕΡΩΤΙΚΗ εξομολόγηση Ομπάμα: «Χωρίς την Μισέλ η ζωή μου είναι βαρετή!»

Μια εξομολόγηση από καρδιάς έκανε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα εμφανιζόμενος στο δημοφιλές σόου της Ellen De Generis όπου προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή.

newego_LARGE_t_1101_54325303_type12713.jpg
Ίσως να είναι μια ακόμη προσπάθεια να ανεβάσει τα ποσοστά δημοφιλίας του αλλά και να διαφημίσει το «Obamacare», το πρόγραμμα υγείας που προωθεί, ίσως και όχι!

Η εμφάνιση του Μπαράκ Ομπάμ έγινε τη στιγμή που η πρώτη κυρία των ΗΠΑ και τα δύο παιδιά τους βρίσκονται στην Κίνα.

«Το σπίτι είναι έρημο. Έχω ξεμείνει με δύο σκυλιά τα οποία περιμένουν από μένα να τα βγάζω βόλτα και να κάνω ό,τι πρέπει να κάνει κάποιος όταν βγάζει βόλτα τα σκυλιά του», είπε ο Ομπάμα συμπληρώνοντας πως όταν λείπει η Μισέλ όλα στο σπίτι είναι ακατάστατα.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε «λίγο φοβισμένος» για το γεγονός ότι η κόρη του, Μάλια, κλείνει φέτος τα 16 αλλά και στεναχωρημένος καθώς, όπως λέει, οι κόρες του τον βαριούνται.

«Τα πάνε μια χαρά στο σχολείο, είναι έξυπνες, αστείες, ευγενικές και ασχολούνται με τον αθλητισμό, επομένως δεν παραπονιέμαι, εκτός από το γεγονός ότι βρίσκουν όλο και λιγότερο χρόνο για μένα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η ζωή στην Ουάσινγκτον είναι πιο βαρετή απ' ό,τι φαντάζεται κανείς παρακολουθώντας τηλεόραση. Το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας βρίσκομαι καθισμένος σε ένα δωμάτιο με άνδρες που φορούν γκρι κοστούμια και μιλώντας για πράγματα που δεν θα έφερναν μεγάλα νούμερα τηλεθέασης» είπε!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top