​Φουντώνουν τα σενάρια για κατάρριψη του αεροσκάφους-Κατευθύνθηκε σε αμερικανική βάση

Οι Ρώσοι "δείχνουν" τους Αμερικανούς

​Φουντώνουν τα σενάρια για κατάρριψη του αεροσκάφους-Κατευθύνθηκε σε αμερικανική βάση

Ενώ όλος ο πλανήτης έχει στραμμένο το βλέμμα του στις έρευνες που γίνονται κοντά στο Περθ της Αυστραλίας, υπάρχει μια έκθεση μυστικών υπηρεσιών από την Μόσχα, το δάχτυλο της οποίας δείχνει την Ουάσινγκτον.

«Υπήρξε μια πληροφορία ότι στον πλοηγό του πιλότου, υπήρχε μια πορεία αφότου εκτράπηκε το αεροπλάνο να προσγειωθεί στην βάση Ντιέγκο Γκαρσία των Αμερικανών.» ανέφερε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Σουλτογιάννης από τη Νέα Υόρκη.
Αυτό εξετάζεται από τη Μόσχα τις τελευταίες ώρες, όμως ακόμα δεν έχουμε απάντηση από την Ουάσινγκτον.

Η εν λόγω έκθεση, αναφέρει ότι στόχος των αεροπειρατών ήταν η αμερικανική βάση του νησιού Ντιέγκο Γκαρσία, που βρίσκεται στην καρδιά του Ινδικού Ωκεανού. Το σενάριο των Ρώσων θέλει το αεροπλάνο να μετέφερε ένα περίεργο εμπόρευμα (γίνεται λόγος για πυρηνικά) το οποίο αρχικά είχε φορτωθεί σε ένα cargo πλοίο που ξεκίνησε για την Κουάλα Λουμπούρ, όμως βρέθηκαν νεκροί όλως περιέργως δύο αξιωματούχοι του αμερικανικού ναυτικού.

Αφού λοιπόν ο πιλότος είπε "Καληνύχτα" στην τελευταία επικοινωνία πριν τεθεί εκτός λειτουργίας το σύστημα, το αεροσκάφος άλλαξε πορεία προς τα δυτικά. Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι τα καύσιμά του αρκούσαν για να φθάσει μέχρι το στρατηγικής σημασίας νησί, που βρίσκεται κάτω από τις Μαλδίβες. Επίσης όπως αναφέρεται, αποκλείεται τα αμερικανικά ραντάρ να μην έπιασαν το αεροσκάφος όταν κατευθυνόταν προς την περιοχή αυτή. Επιπλέον, εάν ένα αεροσκάφος δεν απαντούσε στα σήματα και στις προειδοποιήσεις των Αμερικανών, θεωρείται βέβαιο ότι θα το κατέρριπταν.

Το σενάριο αυτό ενισχύθηκε, μετά τις πληροφορίες από την αστυνομία της Μαλαισίας ότι στον εξομοιωτή πτήσης που είχε στο σπίτι του ο πιλότος του Boeing, υπήρχε σχέδιο προσγείωσης στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο της αμερικανικής βάσης. Μάλιστα, ο πιλότος είχε προνοήσει να διαγράψει όλα αυτά τα αρχεία στις 3 Φεβρουαρίου, δηλαδή 33 ημέρες πριν από τη μοιραία πτήση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top