ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΤΥΧΗ: Είπε στους φίλους του ότι θα κερδίσει το Τζόκερ κι έγινε!

Με 12 ευρώ έγινε εκατομμυριούχος

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΤΥΧΗ: Είπε στους φίλους του ότι θα κερδίσει το Τζόκερ κι έγινε!

​Ο Neil Trotter είναι το πρόσωπο για το οποίο μιλά όλη η Βρετανία τα τελευταία 24ωρα. Κι αυτό γιατί ο 41χρονος είναι ο υπερτυχερός του τζάκποτ του βρετανικού Τζόκερ, κερδίζοντας κάτι λιγότερο από 129 εκατ. ευρώ.

lotto1.jpg

Ο Neil την περασμένη Παρασκευή αγόρασε τον τυχερό λαχνό, μόνο με 12 ευρώ και από την αρχή κάτι του έλεγε ότι θα κερδίσει. Μάλιστα είχε πει στους φίλους του ότι θα είναι αυτός ο μεγάλος υπερτυχερός, αλλά κανείς φυσικά δεν τον πίστεψε.

Όταν το βράδυ της Παρασκευής συνειδητοποίησε ότι είχε τον τυχερό λαχνό το γλέντησε με την επί οχτώ χρόνια σύντροφό του, πίνοντας από μία μπύρα και μετά δεν κοιμήθηκαν όλη νύχτα αναρωτώμενοι τι θα κάνουν με τα χρήματα που κέρδισαν.

lotto2.jpg

Η τύχη του έφτασε μέχρι το Μεξικό, όπου η πρώην σύντροφός του και μητέρα της 10χρονης κόρης του περνούσε τον μήνα του μέλιτος με τον νέο της σύζυγο, με την ίδια να του στέλνει μέσω sms τα συγχαρητήριά της.

«Πάντα πίστευα ότι κάποια στιγμή θα κερδίσω πολλά χρήματα και όλη την εβδομάδα είχα ένα πολύ καλό προαίσθημα», είπε.

lotto.jpg

Τώρα ο Neil έχει ήδη ανοίξει έναν αποταμιευτικό λογαριασμό στον οποίο όμως δεν είναι δικαιούχος για να μην σκορπίσει τα χρήματά του από εδώ κι από εκεί, ενώ ένα μέρος θα το δώσει στην αδελφή του που τα έχει ανάγκη.

lotto4.jpg

Επίσης θα αγοράσει ένα πόνυ στην κόρη ��ου, ενώ όπως είπε θα παρατήσει το συνεργείο αυτοκινήτων και θα κυνηγήσει το όνειρό του να γίνει οδηγός αγώνων ταχύτητας.

lotto5.jpg

Ως λάτρης των αυτοκινήτων μάλιστα σχεδιάζει να αγοράσει κι ένα καινούργιο και φυσικά γρήγορο αυτοκίνητο, ενώ η καλή του σχεδιάζει να παραιτηθεί από τη δουλειά της ως λογίστρια και θα ασχοληθεί με την μεγάλη της αγάπη που είναι η ιππασία.

Ο Neil είναι πλέον ο 745ος πλουσιότερος άνδρας στη Βρετανία και η περιουσία του ξεπερνά ακόμα κι αυτές του George Michael και του Robbie Williams.

lotto6.jpg

Οι τυχεροί αριθμοί μάλιστα που τον έκαναν πολυεκατομμυριούχο είναι οι: 6, 24, 25, 27, 30 το 5 και το 9.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top