Και η Αλ Κάιντα μπλέκεται τώρα στην εξαφάνιση του μοιραίου Boeing των Μαλαισιανών αερογραμμών

Αρχιτρομοκράτης που εμπλέκεται στην 11η Σεπτεμβρίου δίνει στο φως στοιχεία φωτιά

Και η Αλ Κάιντα μπλέκεται τώρα στην εξαφάνιση του μοιραίου Boeing των Μαλαισιανών αερογραμμών

​Με αμείωτο ενδιαφέρον παρακολουθεί η διεθνής κοινότητα το θρίλερ που έχει ξεκινήσει από το πρόπερασμένο Σάββατο με την εξαφάνιση του Boeing 777 των Μαλαισιανών αερογραμμών με τα σενάρια να διαδέχονται το ένα το άλλο. Μετά από τις δηλώσεις του πρωθυπουργού της Μαλαισίας που χαρακτήρισε σκόπιμη ενέργεια την αλλαγή πορείας του αεροσκάφους, το σενάριο της αεροπειρατείας δείχνει όλο και πιο πιθανό, με κάποια σενάρια να εμπλέκουν ακόμα και την Αλ Κάιντα.

Στο φως έρχονται τώρα πληροφορίες ότι το περιβόητο μέλος της Αλ Κάιντα, Saajid Muhammad Badat, ο οποίος ήταν ένας από τους πρωτεργάτες των επιθέσεων της 11η Σεπτεμβρίου στους Δίδυμους Πύργους, αποκάλυψε κατά την εκδίκαση της υπόθεσής του ότι τέσσερις με πέντε Μαλαισιανοί σχεδίαζαν να καταλάβουν ένα αεροσκάφος και στην συνέχεια να επιχειρήσουν ένα εντυπωσιακό τρομοκρατικό χτύπημα.

mh370_2853292b.jpg

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Telegraph, ο Badat ανέφερε ότι σε συνάντησή του με Μαλαισιανούς καμικάζι αυτοκτονίας, έμαθε ότι ένας από αυτούς είναι πιλότος και μάλιστα του είχε δώσει και μία βόμβα καμουφλαρισμένη σε παπούτσια με την οποία θα ανατίναζαν την πόρτα του πιλοτηρίου.

Πληροφορίες θέλουν επίσης το αεροσκάφος να πετούσε στα 5.000 πόδια, ώστε να μην εντοπίζεται από τα ραντάρ και ότι είναι πολύ πιθανό να το έχουν εγκαταλείψει σε στρατιωτική βάση στα σύνορα με το Αφγανιστάν.

Μάλιστα οι αρχές της Μαλαισίας έχουν ζητήσει διπλωματική άδεια, προκειμένου να ξεκινήσουν έρευνες και στα σύνορα Αφγανιστάν και Βορειοδυτικού Πακιστάν, όπου πολύ πιθανόν οι Ταλιμπάν να έχουν κρύψει το Boeing.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top